Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megmutathatja, milyen a szerb mentalitás!

| 2009. 12. 03. | 16:23:08
Debrecen – Az exlokista Igor Bogdanovics 2010. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Haladás csapatával. A szombathelyi klubvezetők szerint nem nyugdíjas játékost igazoltak.
Megmutathatja, milyen a szerb mentalitás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szerb légiós legutóbb a Nyíregyháza együttesében futballozott, ám a felek szezon közben közös megegyezéssel szerződést bontottak. Igor Bogdanovics 2009. december 15-től 2010. június 30-ig igazolt a Szombathelyi Haladás együtteséhez, ahol az 55-ös mezt viseli majd..

– Értetlenül álltunk a nyírségiek döntése előtt, de természetesen nem igazán foglalkoztunk ezzel, hanem inkább megkerestük Igort - jómagam például többször is tárgyaltam vele Debrecenben – idézi Czeglédy Csabát a vasnepe.hu. – Kértem, ha teheti, máshová ne ígérkezzen el, hiszen az őszi szezon végeztével ismét megkeressük őt. Így is tettünk. Nyolc-tíz játékossal állunk tárgyalásban, ebből négy-öt labdarúgót szeretnénk Szombathelyre csábítani: kapus, belső védő, szélső védő, támadó középpályás, bal oldali középpályás, csatár pozíciókban akarunk erősíteni. Ebből a listából most a támadó középpályás posztot kihúzhatjuk, hiszen Róth Antallal egyetértésben Bogdanovics tökéletesen megfelel erre a posztra. Még mielőtt bárki is azt mondaná Igorra, hogy öreg játékos, szeretném leszögezni, hogy nem nyugdíjas labdarúgót igazoltunk, hiszem, hogy megmutatja, milyen is az igazi szerb mentalitás. Másrészt olyan premizálási rendszert dolgoztunk ki, hogy akkor keres jól a játékos, ha minél előbbre végez a csapat.

– Már az első tárgyalás után éreztem, hogy megfelelő választás lehet számomra a Haladás – mondta Igor Bogdanovics. – Több első-, másod- és harmadosztályú klubtól is megkerestek, én mégis a zöld-fehér klub mellett tettem le a voksomat. Korábban Debrecenben együtt futballoztam a szombathelyi Halmosi Péterrel, majd Nyíregyházán Andorka Péterrel. A mostani gárdából Molnár Balázst és Kenesei Krisztiánt is ismerem, mindketten akkor légióskodtak Törökországban, amikor jómagam is. Tőlük is informálódtam a Haliról. Rajtuk kívül még Kuttor Attila neve cseng ismerősen számomra. Szeretném minél jobb helyezéshez segíteni a csapatot, hiszem, hogy a szezon végére a hatodik-hetedik hely környékére odaérhet a gráda. Egyébként ha nyugdíjas állásra vágytam volna, akkor nem jöttem volna ilyen messzire.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Fának csapódott egy autó a Monostorpályi úton
Fának csapódott egy autó a Monostorpályi úton
A nyíradonyi tűzoltók vonultak a helyszínre.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Nemzetgazdasági Minisztérium: 2024-ben 5-6 százalékkal nőhet a reálbér
Tavaly a béremelkedés inkluzív módon valósult meg, hiszen az alacsonyabb keresetűek bére nagyobb ütemben növekedett.
Végre! Elkezdenék a Margit téri uszoda felújítását
Sok a munka. Kiírták a pályázatot.
Földutak kaphatnak aszfaltot Vámospércsen
Várják a kivitelezők jelentkezését.
Munkagépek a Tócóskertben; valamit muszáj lesz kezdeni a leromlott parkolóházzal
Június végére elkészül a szervizút részbeni megújítása.
Egyre több a külföldi vendég Debrecenben
Kijöttek az április adatok.
Támogatott tartalom
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
FIZETETT POLITIKAI TARTALOM. Kanizsay György Béla, az egyesület polgármesterjelöltje alapjaiban változtatná meg a fürdőváros működését.
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
A dolgozói létszám megduplázódik a bővítéssel.
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
A födém belső vízszigetelése tönkrement.