Hirdetés

Ismét halál a focipályán

Szombaton egy edző, vasárnap egy játékos halt meg a pályán

Civishir

2009.11.08. 19:43

Ismét halál a focipályán

Debrecen - Mindössze 38 évesen életét vesztette Takács Lajos, a Videoton korábbi villámgyors csatára, a Martonvásár labdarúgója.

Hirdetés

A támadó a vidi.hu értesülései szerint a 75. percben lépett pályára a martonvásáriaknál, majd az öltözőben rosszul lett a megyei első osztályú találkozót követően.
A martonvásári csapat honlapjának beszámolója szerint a labdarúgó a találkozó után az öltözőben eszméletlenül esett össze. Rosszulléte után szájzárat kapott, gyors csapattársi beavatkozásnak köszönhetően szétfeszítették a száját és szabaddá tették a légutakat, majd mesterségesen lélegeztették. A négy perc alatt a helyszínre érkező mentők azonnal megkezdték a segítségnyújtást. Az elkövetkező időben érkezett még két orvosi ügyeletes autó és egy rohammentő is. Egy órán keresztül folyamatosasan próbálták visszahozni, de sajnos nem sikerült...
Az 1971. január 24-én, Pápán született labdarúgó a fehérvári klub saját nevelésű játékosa, a kilencvenes években közönségkedvenc volt a Vidinél, remek csatársorban szerepelt Horváth Ferenc oldalán. Az élvonalban játszott még az MTK és a Sopron csapataiban is.

Szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú ifjúsági labdarúgó-bajnokság abádszalóki mérkőzésén történt tragédia, a hazaiak edzője hunyt el a pályán. Néhány évvel ezelőtt pedig Fehér Miklóstól és Zavadszky Gábortól kellett  végleg elköszönnünk...

Szóljon hozzá!

Hirdetés