Hirdetés

Gázolt a kis Loki

Debreceni gólzápor az esőben

Civishir

2009.11.08. 15:35

Gázolt a kis Loki
Oláh Lóránt duplázott

Debrecen - A labdarúgó NB II. Keleti-csoportjában vitézkedő DVSC-DEAC a második helyezetthez méltón nyílegyenes tudatossággal elgázolta a Dunakanyar-Vác együttesét a vasárnapi esőben.

Hirdetés

Rangadónak indult a negyedik helyen álló váciak elleni mérkőzés, ám a Kondás-fiúk Oláh Lóránttal megerősítve kétséget sem hagytak afelől, hogy melyik gárda a jobb. A hazaiak a DVSC első csapatától „kölcsönkapott” Oláh révén a 36. percben megszerezték a vezetést, ami önmagában is elég baj volt a vendégeknek, ám a feketeleves csak ezután következett: a második félidő elején emberhátrányba is kerültek a váciak, miután Tányéros megkapta második sárga lapját. Ezt követően a végleg fölénybe kerülő kis Loki jól használta ki a kínálkozó lehetőségeket, és fölényes győzelmet ünnepelhetett.

NB II Keleti-csoport, 14. forduló
DVSC-DEAC – Dunakanyar-Vác 4-0 (1-0).
Debrecen, 250 néző. Vezette: Farkas (Fehér, Bozó).
DVSC-DEAC:
Verpecz – Oláh G., Kardos, Ludánszki, Korhut (Hugo 77.) – Lucas (Bódi 72.), Spitzmüller, Katona, Éles – Oláh L., Rezes (Angyal 77.).
Vác: Sztankó – Páles, Benke, Tányéros, Hegedűs Cs. - Rusvay, Farkas, Vén (Papp K. 82.), Gulyás G. – Rob (Langó 64.), Fekete (Andrejcsik 64.).
Gól: Oláh L. (36., 71.), Éles (60.), Spitzmüller (66.).
Sárga lap: Tányéros (10.), Páles (47.), Benke (68.), Rusvay (86.).
Kiállítva: Tányéros (53.).

Szóljon hozzá!

Hirdetés