Hirdetés

A exlokista Szalai Babett ontotta a gólokat a vb-n!

civishir.hu, kezi.hu

2010.07.20. 16:04

A exlokista Szalai Babett ontotta a gólokat a vb-n!
Szalai Babett

A Róth Kálmán vezette női junior-válogatott továbbra is veretlen a koreai világbajnokságon. A mieink a harmadik csoportmérkőzésen kitömték a kevés ellenállást mutató ausztrál válogatott kapuját.

Hirdetés

Hirdetés

Szalai Babett nyolc akciógóljával a magyar együttes legeredményesebb játékosának bizonyult. A válogatott keretben a neve mellett Debrecen szerepel, de már nem a Loki játékosa. Babett múlt év augusztusában érkezett Győrből, néhányszor játszott a felnőttek között is, de főleg az ificsapatot erősítette. Szerződése 2011 júniusában járt volna le, de mivel kiöregszik az ifiből, így a több játéklehetőség miatt máshová igazol. Hornyák Dóra, aki továbbra is DVSC-s, ezúttal nem talált be. A keddi pihenőnap után a magyarok ellenfele szerdán a két győzelemmel álló Japán lesz.

C-csoport, 3. forduló:
MAGYARORSZÁG-AUSZTRÁLIA 51-14 (24-5)
A magyar válogatott összeállítása: Víg, Oguntoye (kapusok), Dajka 6, Deáki 3, Drávai 7, Hornyák, Horváth B. 4, Hosszu 1, Kisfaludy 3 , Kovács A. 2, Kovacsics 6 (1), Léránt 3, Szalai 8, Tamás 3, Turcsányi 5. Vezetőedző: Róth Kálmán.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 2/1.

A csoport állása:
1. Japán 4 p (83-19), 2. Magyarország 3 p (69-36), 3. Spanyolország 3 p (72-41), 4. Brazília 2 p (54-54), 5. Thaiföld 0 p (25-81), 6. Ausztrália 0 p (27-89)

A csapatok négy csoportban küzdenek. A csoportok első három-három helyezettje kerül a középdöntőbe, a középdöntők első két-két helyezettje jut az elődöntőbe. A csoportok 4-6. helyezettjei az Elnöki Kupáért játszanak.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Janurik Kinga (Újbuda), Víg Vivien (Győr), Oguntoye Viktória (Győr)
Mezőnyjátékosok: Drávai Gyöngyi (Újbuda), Tamás Krisztina (Hódmezővásárhely), Kovács Anna (Békéscsaba), Turcsányi Krisztina (Vasas), Kovacsics Anikó (Győr), Hornyák Dóra (Debrecen), Léránt Vivien (Hypo), Szalai Babett (Debrecen), Kisfaludy Anett (Békéscsaba), Dajka Bettina (FTC), Hosszu Boglárka (Győr), Horváth Bernadett (Fehérvár), Deáki Dóra (Győr)
Vezetőedző: Róth Kálmán.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.