Hirdetés

Hirdetés

Nagy ásszal gazdagodik a Loki

2019.07.11. 10:06

Nagy ásszal gazdagodik a Loki
Bogdanovics újra a piros-fehér színekért dolgozik (Fotó: dvsc.hu)

Visszatér a debreceni klubhoz a szurkolók egykori kedvence.

Hirdetés

Hirdetés

A klub honlapja számolt be, hogy visszatér a DVSC-hez a Loki-szurkolók egykori nagy kedvence, Igor Bogdanovics. A 44 éves szakember az első keretnél Herczeg András, az NB III-as csapatnál pedig Szatmári Csaba munkáját segíti, valamint a támadók egyéni képzését végzi majd a felnőtt, a második- és az U19-es együttesnél. 

Igor Bogdanovics játékosként 2004-ben igazolt a DVSC-hez, és nagyon hamar a szurkolók kedvencévé vált, köszönhetően az alázatos játékának és annak, hogy sorra rúgta a gólokat. Jelentős szerepet vállalt a Loki első, 2005-ben megszerzett bajnoki címében. Részese volt a horvát Hajduk Split elleni összesítésben 8-0-s sikernek, majd pályára lépett a Manchester United ellen is. 

2005 nyarán rövid időre Törökországba, a Genclerbirligi együttesébe igazolt, majd visszatért Debrecenbe. Az elmúlt években Hajdúböszörményben dolgozott, kezdetben játékosként, majd a csapat vezetőedzője lett. Igor Bogdanovics a DVSC-vel háromszoros magyar bajnok, kétszeres Magyar Kupa- és háromszoros Szuperkupa-győztes.

DVSCIgor Bogdanovics

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.