Hirdetés

Leukémiás kislány életéért hirdet licitálást a DVSC Esport

2018.06.07. 15:39

Leukémiás kislány életéért hirdet licitálást a DVSC Esport

A debreceni egy dedikált mezre váérják az ejánlatokat.

Hirdetés

A DVSC Esport egy dedikált Loki-mezzel segítene egy leukémiás kislánynak. Aletta 2009-ben született teljesen egészségesen. 2013-ban diagnosztizálták nála a leukémiát. Első alkalommal kemoterápiás kezelést kapott. Mindenki bízott a sikerben. A betegség azonban újra felütötte a fejét, így újabb kemoterápia és csontvelő transzplantáció következett. Harmadszorra idegen transzplantációra volt szükség, melyet ismét kemoterápia előzött meg.

Alcsi háromszor már legyőzte a betegséget, azonban két hete (negyedszerre is) ismét leukémiát diagnosztizáltak a vérében. Sajnos kemoterápiát már nem kaphat, nem bírná a szervezete.

Az egyetlen megoldást egy kísérleti kezelés jelentené, amelyet Bécsben végeznének el. Ezt az OEP egyáltalán nem támogatja.

A kezelés lényege az, hogy az első kiutazás alkalmával vért vesznek Alcsitól, amit lefagyasztanak, majd elküldik az Amerikai Egyesült Államokba, ahol egy laboratóriumi eljárással "felokosítják" a fehérvérsejteket. A második kezelés alkalmával Bécsben ezt visszajuttatják Aletta szervezetébe. A kezelt fehérvérsejtek felveszik a harcot a kóros sejtekkel és elpusztítják azokat. Így újabb gyógyszeres kezelés nélkül lehetne eredményt elérni.

A DVSC Esport egy, a Loki labdarúgócsapatua által dedikált Jovanovic-mezt ajánl fel árverésre. A befolyt összeget a beteg kislány és családja kapja.

A kezdő licit 50 ezer forint. Licitálni június 24-ig lehet.

DVSCjótékonyságleukémia

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.