Hirdetés

Hirdetés

Amerikát elviszik a Nyírségbe a debreceniek

2018.04.25. 12:48

Amerikát elviszik a Nyírségbe a debreceniek

A Gladiátorok a Titánokat fogadják.

Hirdetés

Hirdetés

Nyírábrányban fogadja a Gladiators a Budapest Titans-t a Magyar Amerikaifutball Liga Divízió I-es bajnokságában április 29-én.

Egy hónapot pihenhetett rá Szűcs Botond gárdája következő mérkőzésére. Az esős és viharos első összecsapáson a cívisvárosiak győzelmet ünnepelhettek a Budapest Cowbells 2 otthonában (16-6). A jó oldala ennek a sikernek, hogy a Gladiátorok nem lőtték el az összes puskaporukat az eső miatt, ami nehézséget jelenthet a Titánok edzői stábjának a felkészülésben. A Gladiators irányítója, Molnár Gábor remek teljesítményt nyújtott visszatérése utáni első találkozóján, hiszen többek között két touchdown passzt is kiosztott a U17-es bajnok elkapójának, Boruzs Kevinnek. A védelem pedig régi fényében tündökölt, rendesen megnehezítette a Kolomposok dolgát.

Most a Gladiators védekezésére több munka várhat,

miután a Budapest Titans támadósora sem gyenge annak ellenére, hogy első idei összecsapásukon a Titánok 21-0-ra kikaptak a Szombathely Crushers-től. A támadófalat két import játékos is erősíti, az amerikai Bryan McCullough és az angol James Connolly, akik irányítójuknak elég időt tudnak adni a gondolkodásra. Emellett több fiatal tehetségük is van, akik ősszel megvillantották már tudásukat nem csak a korosztályos bajnokságban, de a válogatottban is.

„Nehéz volt az ellenfélből a felkészülés, mert hozzánk hasonlóan idén még csak egy meccset játszottak, valószínűleg ott még nem mutattak meg mindent. Ettől függetlenül amennyire lehetett felkészültünk belőlük. A Gladiators mostani állapotában a legfontosabb, hogy minden meccsen fejlődjünk. Ez a célunk a Titans ellen is. Befelé figyelünk, a saját rendszerünket tökéletesítjük. Egyértelműen komoly erősítést jelentenek számukra az import játékosok. Ettől függetlenül szeretnénk jó játékkal előrukkolni, tovább haladva a sikeressé válás útján.

– vélekedett a Szűcs Botond vezetőedző. 

A Gladiators-Budapest Titans mérkőzést április 29-én, 15 órától rendezik Nyírábrányban, a Határőr utcai pályán. A meccsre a belépés ingyenes.

Debrecen Gladiatorsamerikaifoci

Szóljon hozzá!

.