Hirdetés

Debreceni a legjobb támadó!

A Gorillaz a következő ellenfél.

civishir.hu

2016.07.08. 08:56

Debreceni a legjobb támadó!
Fotók: Németh Balázs

A Gladiators futója nyerte a Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ) által szervezett MVP szavazást a Divízió I-ben!

Hirdetés

Hirdetés

Június 27-én indította a MAFSZ azt a voksolást, amivel a szurkolók az edzők és a szervezet Statisztikai Bizottsága megválaszthatta, hogy kit tartanak a támadók és a védők között a legjobbnak. A Gladiátorok válogatott játékosa, Roják Richárd mind a három kategóriában tarolt. Ez nem is meglepetés, hiszen egy remek szezont hagyott eddig maga mögött. Öt találkozón 558 futott yard, 11 futott touchdown, 23 elkapott yard, 1 elkapott hatpontos és 2 punt után visszahordott TD volt a mérlege. Ráadásul mind az öt összecsapásán minimum egy touchdownt összehozott. Roják egyébként ezen a hétvégén Dunaújvárosban, a Pannon Bowl félidejében veheti majd át díját.

Várady Péternek, a Gladiators free safetyjének nem sikerült elsőként végeznie az összesített szavazáson. Azonban a cívisvárosiak eddigi sikereiben is óriási szerepet vállalt. A védelem egyik kiemelkedő játékosa. Öt meccs alatt 14 egyéni és 17 asszisztált szerelés, 3 kierőszakolt fumble, 2 összeszedett fumble, 4 ellopott passz, amiből 2 visszavitt touchdown volt a mérlege.

A Gladiators július 10-én vasárnap a Dunaújváros Gorillaz ellen játszik a Divízió I. trófeájáért Dunaújvárosban, a Városi Stadionban.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.