Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szécsi Márk a király! Debreceni győzelem Székesfehérváron!

| 2022. 02. 05. | 22:18:00
A Loki létfontosságú győzelemet aratott.
Szécsi Márk a király! Debreceni győzelem Székesfehérváron!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyolc esztendeje nyert utoljára a DVSC a Fehérvár otthonában, és a tabella állása szerint sem ígért semmi jót a papírforma a debrecenieknek a szombat esti találkozóra, de a remény sose hal meg!

A „meccs” már a kezdő sípszó előtt elkezdődött, a két szurkolótábor keménymagja vívott egymásssal szópárbajt, majd repült néhány tárgy is egymás irányába, de jöttek a rendőrök, és rendet tettek. A DVSC-ben először lépett pályára kezdőként a két Babunski, David és Dorian, illetve kezdőként kapott lehetőséget a sérüléséből felépülő Poór Patrik.

A debreceni védelem már a második percben betlizett, szerencsére Zulj közeli nem túl izmos lövését Hrabina védte. A folytatásban is aktívabb volt a Fehérvár, de a Loki is próbálkozott néhány távoli lövéssel, Kovács portásnak azonban ezek nem adták fel a leckét. Aztán a hazaiak tovább nyomtak, és a 32. percben szétzilálták a debreceni állást, végül Lednev beadását Petrjak értékesítette. A VAR azonban leshelyzetet jelzett, így a bíró érvénytelenítette a fehérvári találatot. Köszönjük! Sokáig nem örülhettünk, mert a hajdúsági védelem továbbra is átjáróház volt, és a 42. percben Lendnev jobb oldali szöglete után Alef fejelt a jobb alsóba (1-0). Érett már ez a fehérvári gól, kétségtelen, de azért fájt…

Szécsi Márk azonban alig három perccel később gondoskodott a fizikai-lelki állapotunk nagyfokú javításáról, amikor élete góljával sokkolta a hazai publikumot. A Loki-támadó középen pompás labdaátvétel után egy testcsellel lefordult két fehérvári védőről, majd futtából, 20 méterről, jobbal kilőtte a bal felsőt (1-1). Kovács repült, de hiába, nincs a földkerekségen olyan kapuvédő, aki ezt a bombát hárította volna!

Szünet után megint meleg helyzeteket élt át a DVSC, a hazaiak nagy nyomás alá helyezték a mieinket, akik sokszor csak az utolsó pillanatban tudták „kibekkelni” az akciókat. Amikor már azt hittünk, hogy megroppan a Loki a nagy offenzívától, előre merészkedtek a fiúk, és Dorian Dabunski kis híján megszerezte a vezetést. Az északmacedón a 61. percben Ugrai jobb oldali beadása után fejelt közelről, de sajnos középre, így Kovács üggyel-bajjal hárítani tudott. Bő tíz perc múlva a testvér, David Babunski dolgoztatta meg a fehérvári hálóőrt jó 25 méterről, azaz a DVSC is megmutatta az oroszlánkörmeit.

Az utolsó tíz percet már egy nagy fehérvári helyzet vezette fel: Szendrei közeli próbálkozását védte nagy bravúrral Hrabina. A lokisták azonban nem engedték a nyakukra a hazaiakat, hanem támadásba lendültek, ami aranyat, vagyis három pont ért. A 86. percben parádés debreceni akció végén Szécsi Kovácsot megelőzve perdített a fehérvári kapuba jobb oldali beadás után (1-2). Egy bomba után egy okos Szécsi-gól! Bravó, Márk!

A hajrát okosan, taktikusan "menedzselte" a Loki, így óriási bravúrral három pontot szerzett Székesfehérváron, ahol ezt megelőzően nyolc éve tudott nyerni. Szép volt, fiúk! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.