Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három focista, akikről nem gondolnád...

| 2020. 03. 06. | 16:28:00
...hogy a legtöbbet kereső focisták közé tartoznak.
Három focista, akikről nem gondolnád...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem csak Ronaldóé és Messié a világ

A futball csillagairól mindenki tudja, hogy nem csupán a tehetségük emeli őket a magasba, hanem a vagyonunk is, amelyet többek között a felfelé ívelő karrierjüknek köszönhetnek. Ezek a gazdag focisták nem feltétlenül azért kerültek a vagyonosok táborába, mert a foci hozott ennyit a konyhára, hanem más bevételi források által is sikerült a magasba kapaszkodniuk. 

Alexandre Pato

Az egyszerűen csak Pato-ként ismert, 30 éves labdarúgósztár a világ egyik legvagyonosabb embere. Pato az olimpiai játékokon is részt vett. 2008-ban nyerte az első érmét (bronz), majd 2012-ben egy ezüstérmet is besöpörhetett, az Unibet adatai szerint.

Pato 16 évesen kezdte a futballkarrierjét, majd az Internacional Sports Club írt alá vele szerződést, amely engedélyt adott arra, hogy a Campeonato Brasileiro Sub 20 versenyben játsszon. 2006-ban csapata megnyerte a FIFA Klub Világkupát. Nettó vagyonát 145 millió dollárra becsülik. A brazil labdarúgó jelenleg a Sao Paulo játékosa. 2006-ban Klubvilágbajnok lett, majd 2007-ben a dél-amerikai recopa győztese. 2006-ban brazil junior bajnokká vált, egy évvel később dél-amerikai juniorbajnok lett a bet365 alternatív link szerint, 2011-ben pedig besöpörte az olasz bajnoki címet. 

Gareth Bale

Gareth Bale jelenleg az FC Real Madrid spanyol klubban, és a wales-i válogatottban játszik. 2003-ban, a Real Madrid 101millió eurót fizetett a Tottenham-nek, így abban az időben, minden idők legdrágább játékosaként tartották számon. Vagyonával még Cristiano Ronaldot is megelőzi. Talán egyedülálló játéktechnikájának is köszönheti, hogy nagy sikereket ért el a sportban. Az egyik legjobb képessége, hogy gyorsabban képes futni, mint a védők. A 125 milló dolláros nettó vagyonával, méltán érdemelte ki a világ egyik leggazdagabb labdarúgója címet. Gareth Bale domináns szerepet játszott a Premier Ligában, mígnem a Real Madrid át nem csábította őt. Fő szponzora, az Adidas, így ennek a szerződésnek is köszönheti vagyona gyarapodását. Bale-t sokan szeretik hihetetlen teljesítménye, sebessége és fizikai adottságai miatt, pontosabban a pályán való szereplése miatt. 

Eden Hazard

Eden Hazard is hivatásszerűen rúgja a bőrt. Futballkarrierje már 4 éves korában elkezdődött. Szülővárosának sportklubjában kezdődött a foci iránti szeretete. A Belgiumból jött focista, a spanyol élvonalbeli Real Madrid, és a belga válogatott játékosa. Néha szélső, néha pedig támadó középpályásként játszik.  Fiatal kora ellenére a világ egyik legjobb játékosaként tartják számos. 2020-ban, 100 millió dollárra becsülték a vagyonát. Igaz, nem a legvagyonosabb focista a világon, de még olyan fiatal, hogy számtalan esélye van a leggazdagabb labdarúgó cím elérésére. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Állami kitüntetést kapott a debreceni fizikus
Állami kitüntetést kapott a debreceni fizikus
Krasznahorkay Attila János világszínvonalú eredményeket ért el.
Eltűnt a debreceni Farkas Glória Viktória
Eltűnt a debreceni Farkas Glória Viktória
Január 24-én látták utoljára.
Gazdaság
Biharkeresztes Nagyvárad egyik ékkövévé válhat
A nagyvárosi lét szerves részévé szeretne válni a kisváros.
Közel 90 millióból bővítik a hajdúdorogi piacot
Nyírábrányi cég végzi a munkát.
A honatya eljött Budapestről Hajdúszoboszlóra megdöbbenni a vendégmunkásokon
A debreceni gyárépítéseken dolgozók miatt aggódik.
Jól teszi, ha átnézi a NAV által készített szja-tervezetet!
Május 21-ig lehet módosítani, kiegészíteni.
Költségvetés: így csábítják a fürdőbe a helyieket Berettyóújfaluban
Átlépte az egymilliárdot a város iparűzésiadó-bevétele.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
Az elmúlt néhány évtized robbanásszerű fejlődést hozott.
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés