Hirdetés

A Fradi megijedt a Lokitól

2019.07.24. 15:41

A Fradi megijedt a Lokitól
A zöld-fehérek a BL-szereplés miatt kértek halasztást (Fotó: MTI)

Eltetették a Debrecen elleni bajnoki nyitányt.

Hirdetés

A DVSC eredetileg augusztus 4-én, vasárnap a Ferencváros otthonában kezdett volna a bajnokságban, ám klub szerdán kapta meg a hivatalos értesítést, hogy a mérkőzés elmarad, és egy másik időpontban rendezik meg, adta hírűl a dvsc.hu.

Ennek oka, hogy az FTC a Bajnokok Ligája szereplése miatt halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságához, amely a kérést jóváhagyta. A Ferencváros jövő kedden a máltai Valletta FC vendégeként játssza a selejtező második körének visszavágóját, ezért kérte, hogy vasárnapi bajnoki találkozójára később kerüljön sor.

Az MLSZ szerint jár a Fradinak

 Az MLSZ szerda este a honlapján adott bővebb indoklást a halasztásról.

"A halasztásra az MLSZ egy tavalyi elnökségi döntése adott lehetőséget, mely szerint az UEFA klubtornán résztvevő sportszervezetek, amennyiben a selejtező 3. vagy play-off fordulójába jutottak, egyoldalú kérelmet nyújthatnak be az MLSZ Versenybizottságához, hogy egy konkrét mérkőzésük napja, kezdési időpontja megváltozzon. Az MLSZ Versenybizottsága ilyen esetekben versenyügyi eljárás keretében automatikusan jóváhagyja a kérést. 

A sportszervezetek a selejtező 3. fordulója vagy play-off köre előtt vagy után játszandó bajnoki mérkőzései közül 1-1 bajnoki mérkőzés napjának, kezdési időpontjának kérhetik a módosítását. A mostani halasztást a Ferencváros kezdeményezte."

- áll a Magyar Labdarúgó Szövetség közleményében.

 

DVSCftc

Szóljon hozzá!

Hirdetés