Hirdetés

Hirdetés

DVSC: a bérletár és az elővételi jegy ára nem emelkedik

2019.06.24. 16:00

DVSC: a bérletár és az elővételi jegy ára nem emelkedik
A gyerekek után is jár kedvezmény (Fotó: Cívishír)

A meccs napján a helyszínen 20 százalékkal többe kerülnek a belépők.

Hirdetés

Hirdetés

A DVSC szerdán 10 órától megkezdi a 2019-2020-as idényre szóló bérletek árusítását. Jó hír, hogy az árak nem változnak az előző szezonhoz képest, ráadásul

nemcsak az összes hazai NB I-es mérkőzésre, hanem a Magyar Kupa- és az Európa-liga selejtezőkre is érvényesek lesznek az állandó belépők.

Ami a jegyeket illeti, idén újítás, hogy az elővételes vásárlás során olcsóbban juthatnak szurkolók a belépőkhöz, mintha a mérkőzés napján vennék meg. Aki az interneten, a DVSC Ajándékboltban vagy a pénztárakban veszi meg a jegyét az adott meccs előtti napokon, az előző szezon árain tud hozzájutni, míg a meccs napján 20 százalékkal többe kerülnek majd a tikettek (internetes vásárlás esetén a meccsnapon is a régi ár van érvényben). Klubunk ezzel arra szeretné ösztönözni a szurkolókat, hogy a kényelmesebb megoldást válasszák, és a mérkőzés napján ne kelljen hosszan sorban állniuk.

A bajnoki mérkőzések jegyára két kategóriába (normál, kiemelt) van sorolva. Kiemelt jegyáras a DVTK, FTC, MOL Fehérvár FC és az Újpest FC elleni hazai találkozó, míg a többi bajnoki mérkőzés normál jegyárúnak minősül.

A DVSC július 11-én, a Nagyerdei Stadionban fogadja az albán kupagyőztes FK Kukësi csapatát az Európa-liga 1. selejtezőfordulójában. Erre a találkozóra szerdától fél áron - a bajnoki kiemelt jegyárhoz képest 50 százalékos kedvezménnyel - kaphatók a tikettek.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.