Hirdetés

Hirdetés

Kemény hétvége vár a DEAC-focicsaládra

2019.05.03. 13:39

Kemény hétvége vár a DEAC-focicsaládra
A futsalosok a bennmaradásért küzdenek (Fotó. unideb.hu)

A debreceniek több rangadót is vívnak.

Hirdetés

Hirdetés

Nagyon fontos meccsre készül a DEAC férfi és női futsalcsapata. Előbbi a Szigetszentmiklóst, utóbbi az FTC-t fogadja a DESOK-ban. A dobogós ESMTK érkezik az NB III-as labdarúgókhoz, de a megyei csapatok előtt is fontos meccsek állnak.

Futsal – mindenki a DESOK-ba!

A DEAC férfi futsalcsapata a Szigetszentmiklós ellen lép pályára pénteken 18:30-tól a DESOK-ban, az NB I. csoportkörében. Az egyetemi együttes a negyedik, míg vendége az ötödik az A-csoportban, kettőjüket egyetlen pont választja el. Egy győzelemmel szinte el is dőlhetne a bennmaradás kérdése, Elek Gergő vezetőedző szerint éppen ezért mérföldkő a találkozó.

A listavezető lányok továbbra is az élvonalbeli tagságért hajtanak az NB II. felsőházában. Ők is rangadóra készülnek, hiszen szombaton 17 órától a második helyezett Ferencvárost látják vendégül az egyetemi sportcsarnokban. Amennyiben a DEAC nyer, úgy lépéselőnybe kerül a zöld-fehérekkel szemben.

Labdarúgás – dobogós vendég

A május 1-jei Családi és Futónapon lejátszott találkozónál komolyabb mérkőzés vár vasárnap a DEAC NB III-as labdarúgócsapatára. Sáfár László együttese a bronzérmes helyen álló ESMTK-t fogadja a hét utolsó napján, 17 órától a Dóczy utcán.

A megye I-ben a nyolcadik helyen tanyázó DEAC II. Derecskén vizitál, a meccs szombaton 16:30-kor kezdődik. Az ellenfél hátránya csak két pont a debreceniekkel szemben, így nagy harc várható. A 14. pozíciót birtokló DASE játékosaira igazi hatpontos ütközet vár vasárnap 16:30-tól. Kovács Miklós alakulata a tabellaszomszéd Hosszúpályit fogadja a Böszörmény úti campuson. A DASE győzelem esetén maga mögé utasítja ellenfelét.

DEACfutsal

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.