Hirdetés

Hirdetés

Dübörög a Real Team-kupa Debrecenben

2018.12.28. 11:25

Dübörög a Real Team-kupa Debrecenben
Naná, hogy jól érzik magukat a srácok! (Fotó. Cívishír)

A hazai futbalélet színe-java felvonul.

Hirdetés

Hirdetés

Már javában zajlanak Magyarország legnagyobb kispályás teremlabdarúgó tornája, a XVIII. Real Team Kupa küzdelemei. A Hódosban 28 csapat méri össze tudását négy napon át.

Sztárjátékosokból idén sincs hiány, több NB I-es és válogatott játékos is pályára lép: hazatér az egykori debreceni kedvenc, Holman Dávid is Szlovákiából. Szinte mindegyik NB I-es klub képviselteti magát, a teljesség igénye nélkül láthatjuk: Gazdag Dánielt, Lőrinczi Attilát (Budapest Honvéd), Molnár Gábort, Vadnai Dánielt (Mezőkövesd), Vernes Richárdot (Diósgyőr), továbbá a magyar futsalválogatottakat, Trencsényi Jánost (Mezei-Vill FC), Komáromi Pétert (FTC), Hosszú Ádámot, Fekete Róbertet (Dunaferr). Az NB I-ből kiöregedő, ám kispályán még mindig varázsolni képes kedvenceknek is tapsolhatunk, Igor Bogdanovics, Kerekes Zsombor vagy Bárányos Zsolt is babárokra tör a csapatával.

A Real Team Kupa további programja
December 28., péntek: 13-19 óra (jegyár: 1000 forint)
December 29., szombat: 10-19 óra (jegyár 1000 forint)
​December 30., vasárnap: 9-19 óra (jegyár: 4000 forint)
Csütörtökön, pénteken és szombaton a 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes.
Minden további információ: realteamkupa.hu

A mezőny 28 együttese előbb 9 csoportban esik egymásnak, és a csoportok első két helyezettjei, illetve a két legjobb csoportharmadik jut a december 30-i egyenes kieséses szakaszba. A felek 5x2-es kapukra játszanak, így szinte minden meccsen potyognak a gólok, a kapusok legnagyobb bánatára, ám a közönség nagy örömére.

Pénteken - többek között - bemutatkozik a címvédő After, a 2013-as győztes Mates Team és a 2004-es bajnok Labonczfa-Szántó-Joma, illetve a végső győzelemre mindig esélyes Koroknai Autósiskola is.

DebrecenReal Team-kupa

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.