Hirdetés

Hirdetés

Debrecen lesz az ünnepi futballfőváros

2018.12.20. 17:25

Debrecen lesz az ünnepi futballfőváros
A budapesti After címvédésre készül, ám a jónéhány csapatnak lesz ehhez egy-két szava! (Fotó: Cívishír)

Garantáltan potyogni fognak a gólok.

Hirdetés

Hirdetés

Egy héten belül két országos rangú kispályás futballtornának is otthon Debrecen. A Hódos Imre-sportcsarnokban előbb – december 21-23. között – a Sajt Kalmár Kupát rendezik meg, karácsony után pedig az immár legendás Real Team Kupa küzdelmeit láthatja a nagyérdemű.

Az ünnep előtti tornáról megírtunk minden lényeges információt, most vegyük nagyító alá a Real Team Kupát, amelyet immár a 18. alkalommal rendeznek meg a cívisvárosban.

December 27-től négy napon át pattog a labda a Hódos küzdőterén, és ezúttal is az ország legjobb kispályás csapatai mérik össze tudásukat.

A Real Team Kupa programja
December 27., csütörtök: 13-19 óra (jegyár: 1000 forint)
December 28., péntek: 13-19 óra (jegyár: 1000 forint)
December 29., szombat: 10-19 óra (jegyár 1000 forint)
​December 30., vasárnap: 9-19 óra (jegyár: 4000 forint)
Csütörtökön, pénteken és szombaton a 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes.

Minden további információ: realteamkupa.hu

A mezőny 28 együttese előbb 9 csoportban esik egymásnak, és a csoportok első két helyezettjei, illetve a két legjobb csoportharmadik jut a december 30-i egyenes kieséses szakaszba.

Itt lesz Debrecenben az MTK-s fiatalokra épülő After, amely címvédésre készül, pályára lép a Holman Dávidot felvonultató Viktor Security, továbbá az NB I-es futsalbajnokság eminense, a Mezeivill, valamint az Urbin Péter és Spitzmüller István nevével fémjelzett Koroknai Autósiskola is.

Az idei Real Team Kupára visszahozzák az 5x2-es kapukat, azaz garantáltan potyogni fognak a gólok. A tavalyihoz képest kevesebb csapat indul, ám ez nem megy a színvonal rovására, hanem épp ellenkezőleg, idegtépő, ádáz küzdelem várható már a csoportmérkőzések alkalmával is, véli Debreceni Péter főszervező.

BeA

 

Real Team-kupakispályás foci

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.