Hirdetés

Most sem bírt a Balmazújvárossal a Loki - képgaléria!

2018.07.07. 13:19

Most sem bírt a Balmazújvárossal a Loki - képgaléria!
Herczeg András munkában (Fotók: Ásztai Csaba)

Döntetlent játszott a debreceni gárda a kiesővel. Elvesztette csatárát a DVSC.

Hirdetés

Az NB I-ből kieső, ám idén a Lokit a bajnokságban Debrecenben és odahaza is legyőző Balmazújváros volt a vendége a Herczeg-gárdának a szombati első edzőmérkőzésen. Egy felkészülési összecsapás eredményéből messzemenő következtetést levonni nem szabad, az mindenesetre érdekes, hogy ezúttal sem tudott felülkerekedni a piros-fehér gárda az újvárosi együttesen.

DVSC – Balmazújváros 2–2 (2-0)
Debreceni Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nagy R.
DVSC: Nagy S. (Szabados, 72.) – Kuti, Mészáros N., Barna (Kozák, 87.), Ferenczi (Ujvárosi, 46.) – Bereczki (Kóródi, 46.), Kusnyír (Krajcsó, 87.), Csősz (Virág, 72.), Bíró (Nagy A., 87.) – Tabakovic, (Kerekes, 64.) Szécsi (Zsóri, 70.)
Balmazújváros: I. félidő: Verpecz – Papucsek, Jagodics, Harsányi, Schmid Á. – Kamarás, Ternován, Szalai, Szabó B. – Bódis, Jelena. II. félidő: Verpecz – Schmid M., Póti, Papucsek, Farkas N. – Erdei A., Domokos, Patik, Balázs – Erdei C., Berki
Gól: 1-0 Tabakovic (16.), 2-0 Tabakovic (24.), 2-1 Domokos (72.), 2-2 Erdei C.(89.)

Az edzőmeccsen egy sajnálatos eset is történt. A debreceniek két gólját szerző Tabakovic egy durva belépő következtében súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A svájci légióst percekig kellett ápolni a gyepen, majd a mentő vitte el.

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.