Hirdetés

Becsületből nyert a Loki, de ez olcsó vigasz

2018.05.08. 21:47

Becsületből nyert a Loki, de ez olcsó vigasz
Vargáék nem vívhatnak kupadöntőt (Fotó: cívishír)

A felcsúti bukta túl sok volt a debrecenieknek a visszavágóra.

Hirdetés

A csodában bíztak a debreceni drukkerek a felcsútiak elleni kupaelődöntő visszavágóján, de csodák ritkán történnek a futballban. Az idegenbeli 0-4 után debreceni gólparádé kellett volna a döntőbe jutáshoz a Magyar Kupában, amire - valljuk be - a csapat tavaszi formáját tekintve csekély esély mutatkozott.

A DVSC ezzel együtt becsülettel küzdött, és mindent megtett, ami az erejéből és tudásából tellett, de felcsúti hátrányának csak a felét tudta ledolgozni. Így a bajnokságban kell kiharcolni a nemzetközi kupaporondon való indulás jogát, és ez a minimum, amit a Loki-hívek a csapattól elvárnak.

Ami a Magyar Kupát illeti, a debreceniek számára nem maradt más, mint szurkolni a Balmazújvárosnak, amely szerdán este hazai pályán az Újpest ellen próbálja meg ledolgozni az idegenben összeszedett 2-1-es hátrányát.

Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó:
DVSC-Puskás Akadémia 2-0 (1-0)
Nagyerdei Stadion, 855 néző. Vezette: Iványi (Medovarszki, Csatári)
DVSC: Kosicky – Filip (Bereczki, 82.), Mészáros N., Szatmári, Barna – Jovanovic, Kusnyír (Sós, 64.), Tőzsér, Varga K. – Tisza (Mengolo, 71.), Takács
Puskás Akadémia: Hegedüs – Poór, Hegedűs, Spandler – Osváth, Márkvárt, Madarász (Perosevic, 46.), Balogh B., Trajkovski – Henty (Diallo, 82.), Radó (Szakály, 58.)
Gól: 1-0 Tisza (38.), 2-0 Takács (51.)
Sárga lap: Henty (31.), Szatmári (71.), Tőzsér (89.)

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.