Hirdetés

Megválasztották a Loki szépét, íme a győztes

dvsc.hu

2017.11.10. 11:20

Megválasztották a Loki szépét, íme a győztes
Fotók: dvsc.hu

A Videoton elleni meccsen meg is koronázzák.

Hirdetés

Csütörtök este eldőlt, hogy a Loki Szépe döntőjébe jutott tíz lány közül ki nyerte el a legszebb Loki-szurkoló címet.

A győztes a 21 esztendős Szűcs Lilla Réka lett.

Ő kapta a legmagasabb pontszámot a zsűritől, amelyet a DVSC másodedzője, Bücs Zsolt, csapatkapitánya, Tőzsér Dániel, kapusa, Nagy Sándor, védői, Szatmári Csaba, Ferenczi János és Kinyik Ákos, szélsője, Sós Bence, valamint a Loki Szépe tavalyi győztese, Dudás Regina alkotott.

A Red-ben rendezett döntőben a hölgyek két körben mutatták meg bájaikat, először utcai, majd estélyi ruhában álltak a zsűri elé. A döntőbizottság a látvány mellett a lányok kisugárzását is pontozta. 

A legmagasabb pontszámot Szűcs Lilla Réka kapta, aki a Loki Szépe cím mellé egy egyéves DVSC VIP-bérletet, egy egyéves Corpus Fitness bérletet, egy portfólió fotózást, valamint egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét is nyert.

A második helyezett Szabados Lilla, míg a harmadik Csősz Bernadett lett. A verseny különdíját Czibere Dzsenifer nyerte, aki közel 1300 lájkkal végzett az első helyen a klub hivatalos Facebook-oldalán rendezett szavazáson.  

A döntőbe jutott tíz lányt meghívták a DVSC soron következő hazai, november 18-án, 19.30 órától rendezendő Videoton elleni bajnoki találkozóra, amely előtt hivatalosan is megkoronázzák a dobogós hölgyeket.

DVSClabdarúgásszépségverseny

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.