Hirdetés

A Debrecen után a Balmazújváros is megégett Sopronban

2017.08.12. 19:58

A Debrecen után a Balmazújváros is megégett Sopronban
Ezzal az újvárosi sráccal együtt most sokan szomorúak, de messze még a bajnokság vége! (Fotó: Cívisíhr)

Az újoncok mezőnyben semmivel sem voltak gyengébbek, de a focit gólra játsszák...

Hirdetés

A Haladás két góllal legyőzte az újonc Balmazújvárost szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában, Sopronban.

Az egy-egy győzelemmel álló csapatok találkozóján a keretből kikerült Halmosi Pétert nélkülöző Haladás kezdett jobban, az újonc balmazújvárosiak kontrákból próbálkoztak. A soproni "albérletben" lévő szombathelyiek Williams büntetőjével szereztek vezetést, ez volt a csapat második találata a szezonban. A hajdúsági együttes rákapcsolt, és több gólhelyzetet is kialakított, ám a 41 éves Király Gábor rendre hárított.

Térfélcsere után élénk mezőnyjáték folyt a pályán, mígnem egy pontos középre adásból Williams megduplázta a hazaiak előnyét. Vajda remek szabadrúgásból szépített, majd Jagodics egy közeli fejessel biztosította a szombathelyiek idénybeli második győzelmét. A Haladás legutóbbi kilenc bajnokijából a másodikat nyerte meg, az újonc Balmazújváros pedig április óta először kapott ki idegenben.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Swietelsky Haladás-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 3-1 (1-0)
Sopron, 1162 néző, v.: Szabó Zs.
Haladás: Király - Simon Á., S. Wils (Jagodics, 54.), Németh Mi., Bosnjak - Kiss B. (Tóth M., a szünetben), Mészáros K., Jancsó - Ramos, Medgyes (Grumic, 81.), Williams
Balmazújváros: Horváth L. - Póti, Tamás L., Rus, Uzoma - Vajda, Sigér, Haris - Arabuli (Belényesi, 80.), Kovács Á. (Zsiga, 58.), Andric (Rácz, 66.)
gólszerzők: Williams (24. - 11-esből, 70.), Jagodics (78.), illetve Vajda (76.)
sárga lap: Simon Á. (19.), Jagodics (76.), illetve Andric (14.)

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.