Hirdetés

Hirdetés

Real Team-kupa: nagy az érdeklődés, kicsi a Hódos

Cívishír

2016.12.25. 13:17

Real Team-kupa: nagy az érdeklődés, kicsi a Hódos
A Real Team-kupa szerdán kezdődik

Fontos információk a debreceni téli teremtornáról.

Hirdetés

Hirdetés

Még két nap, és megkezdődik a várva várt teremlabdarúgó torna a Hódos Imre-sportcsarnokban, ahol idén is sztárparádé vonul fel. Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Real Team-kupa sorsolását megtartották, most pedig arra hívjuk fel a figyelmet, hogy miként lehet bejutni a csarnokba.

Az első három nap 1000 forintért vehetnek napijegyet a futballbarátok, akik oda ülnek, ahova akarnak, vagyis oda, ahol üres helyet találnak. Az elmúlt év tapasztalatai alapján nem nagy kockázat kijelenteni, hogy a lépcsőkön is ülni fognak.

A döntő napján (december 30.) már csak előre megváltott jegy birtokában lehet bejutni a Hódosba,

így minden bizonnyal nagyon sokan kint maradnak, de legalább nem kapnak sokkot az embertömegtől és még látni is fogják az egyenes kieséses szakaszt azok, akik bent lesznek. A nagy érdeklődésre való tekintettel a döntő napra jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. Az utolsó, ám legizgalmasabb napra a belépőjegyek egységesen 4000 forintba kerülnek.

A Real Team-kupa küzdelmei csütörtökön délelőtt tíz órától kezdődnek. Már az első napon pályára lépnek a végső győzelemre is esélyes csapatok, úgy mint a lokistákra épülő Grand Casino, a balmazújvárosi Koroknai Autósiskola, vagy a házigazda Real Team FC.

A torna hivatalos oldalán megtalálható a részletes program!

labdarúgásReal Team-kupa

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.