Hirdetés

Amerika durvul: már Hitlerrel kampányolnak!

2020.01.27. 12:56

Amerika durvul: már Hitlerrel kampányolnak!
Bernie Sanders (Fotó: mti)

Izrael-ellenes demokraták is feltűnnek. Ki érti ezt?

Hirdetés

Hitlerrel kampányol Bernie Sanders Donald Trump ellen, aki szerint a regnáló elnök fehér nacionalista.

A vermonti szenátor – aki nemrégiben arról beszélt, hogy büszke a zsidó gyökereire – most direkt egy, a zsidó szavazókat megcélzó videóval állt elő – olvasható a Neokohn cikkében. Ebben azt mondta:

 „Nagyon büszke vagyok arra, hogy zsidó vagyok, és várom a pillanatot, hogy én legyek az ország történetének első zsidó elnöke”. 

A videóban beszél a zsidóság megszólítására kinevezett kampánystábtag is, aki szerint Sanders értékrendje „zsidó értékrend”. A kampányvideó szerint Donald Trump fenyegetést jelent a zsidóságra, kiemelik benne a pittsburghi zsinagógában végrehajtott lövöldöző személyét, és akivel egy platformra teszi Trumpot. A videóban bevillan archiv felvételekről Hitler vonuló nácikkal, majd Sanders személyesen beszél Trumpról, aki szerinte veszélyt jelent Amerika számára.

A videóban emellett még látható egy jelenet Charlottesville-ből, valamint két szélsőségesen baloldali és Izrael-ellenes demokrata, Rashida Tlaib és Alexandria Ocasio-Cortez is szerepel benne, mint akik Bernie Sanderst támogatják a versenyben.

Donald TrumpUSA

Szóljon hozzá!

Hirdetés