Hirdetés

Nagy sztár küldte el a francba a miniszterelnököt

2019.08.29. 17:47

Nagy sztár küldte el a francba a miniszterelnököt
Hugh Grant (Fotó: hollywoodactors.com)

Keményen fogalmazott. Talán túl keményen is.

Hirdetés

Boris Johnson új brit miniszterelnök parlamenti megállapodás nélkül vezetné ki országát az Európai Unióból. Felterjesztette kezdeményezését a királynőhöz, hogy függesszék fel a parlament működését október közepéig. II. Erzsébet el is fogadta a javaslatot, ezzel lezárta az elmúlt 400 év közel leghosszabb parlamenti ülését.

Angliában a civil megmozdulásokhoz is egyre többen csatlakoznak. Szerdán este Londonban a tiltakozók a Westminsternél gyűltek össze, és a „puccs megállítását” kántálták. A tömegben feltűntek EU-s zászlók, és Brexit-ellenes plakátok is. A tiltakozók azt állították, hogy ez még csak az előszele a demonstrációknak, hétvégére újabb tüntetéseket szerveznek.

A Brexit-harc természetesen a közösségi oldalakon is fellángolt, és ismert emberek, köztük világsztárok is beleszálltak. A legkeményebben azonban minden bizonnyal Hugh Grant fogalmazott. Az 58 éves színész egyenesen Boris Johnsonnak címezte üzenetét, és esze ágában sem volt finoman fogalmazni.

Nem fogsz b...szakodni a gyerekeim jövőjével. Nem fogod lerombolni azt a szabadságot, amelyet a nagyapám harcolt ki két világháborúban. B...szd meg, te túlreklámozott gumikacsa. Nagy-Britannia fel fog lázadni ellened, és az önkielégító kis hivatalnok-bandád ellen."

 

brexitNagy-BritanniaHugh Grant

Szóljon hozzá!

Hirdetés