Hirdetés

Az MSZP-s eltűnt, mint szamár a ködben. De már több mint egy éve!

mti

2017.03.30. 14:02

Az MSZP-s eltűnt, mint szamár a ködben. De már több mint egy éve!
Sápi Attilát tavaly január óta keresik (Fotó: zuglo.hu)

A Fidesz a maffiát emlegetve érdeklődik.

Hirdetés

Hirdetés

A Fidesz továbbra is azt várja a szocialistáktól, hogy tisztázzák a választópolgárok előtt, mi az igazság eltűnt zuglói képviselőjük, Sápi Attila ügyében, és milyen köze lehet az MSZP "zavaros, alvilági" ügyeinek az eltűnéshez - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs a fővárosi Bosnyák téren tartott sajtótájékoztatón azt mondta: kevesebb mint egy hónap van hátra a zuglói időközi önkormányzati választásig, azonban több mint egy éve nem lehet tudni, hogy "hová tűnt, esetleg hová tüntették" Sápi Attilát, az MSZP korábbi önkormányzati képviselőjét.

Hozzátette: hónapok óta várják a választ a szocialistáktól arra, hogy milyen köze lehet az MSZP "zavaros, alvilági ügyeinek" Sápi Attila eltűnéséhez.

Azt mondta, Zuglóban számos olyan ügy merült fel, amelynek alvilági szálai is lehetnek. Példaként hozta Tóth Csaba zuglói MSZP-s politikust, akit szavai szerint sorozatos korrupciós ügyek miatt a szocialisták egyszer már kizártak soraikból, de aztán visszafogadták, hogy "folytathassa zavaros ügyeleteit". Megjegyezte: Tóth Csaba közeli embere Sápi Attila, aki ellen szintén nyomozás folyik, és "százmilliós adótartozásról is lehet hallani".

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.