Hirdetés

Nagy lepattanóharcra készülnek a debreceni kosarasok

unideb.hu

2019.10.16. 15:49

Nagy lepattanóharcra készülnek a debreceni kosarasok
Jehennis-Lay Manigaton is sok múlik (Fotó: Cívishír)

A DEAC küzdelmes meccse számíthat Szolnokon.

Hirdetés

Október 18-án, pénteken a bajnokság 4. fordulójában a Szolnoki Olajbányászhoz látogat a DEAC kosárlabdacsapata. A 18 órától kezdődő találkozóra a klub ingyenes szurkolói buszt indít – tájékoztat az egyetemi klub honlapja.

– Kiválóan kezdte a 2019-20-as szezont Kovács Adrián együttese, hiszen mindhárom eddigi találkozójukat megnyerték. A Kaposvár elleni szezonnyitó még elég döcögősre sikerült, ám az Oroszlány elleni idegenbeli, valamint a Sopron elleni hazai mérkőzésen már jóval magabiztosabb volt a csapat. A komolyabb erőpróbák azonban még csak most következnek a hajdúságiak számára, hiszen ezúttal az elmúlt évtized sikercsapatához, a Szolnoki Olajbányászhoz látogatnak. A DEAC jelenleg tagja a négy hibátlan mérleggel rendelkező gárdának, de hogy huzamosabb ideig is tudják e tartani felsőházat érő pozíciójukat, az a péntekihez hasonló, küzdelmes mérkőzéseken fog eldőlni – írják.

Mint fogalmaznak, kiélezett találkozóra van kilátás pénteken, hiszen az első három forduló után még mindig nagyon nehéz a csapatok valós erejét megmondani.

A hazaiak két abszolút topcsapattól szenvedtek vereséget, viszont csak a várhatóan az alsóház elkerüléséért küzdő JKSE-t tudták megverni. A DEAC ugyanakkor két középmezőnybe várt gárdát győzött le hazai pályán, és az újoncot verte idegenben.

Az összecsapáson várhatóan kulcskérdés lesz a lepattanóharc, hiszen a Szolnok az elmúlt évekkel ellentétben talán a palánk alatt tűnik sebezhetőnek. A Sopronhoz hasonlóan ők is igyekeznek gyors kosárlabdát játszani, de a kettő-kettő elleni játékaik limitálása is döntő lehet.

Megfelelő számú érdeklődő esetén a klub ingyenes szurkolói buszt indít Szolnokra. Jelentkezni a kosarlabdadeac@gmail.com email címen, vagy a csapat hivatalos Facebook oldalán lehet (név, cím, telefonszám).

Szóljon hozzá!

Hirdetés