Hirdetés

Hirdetés

Visszatér Debrecenbe a korábbi közönségkedvenc

Cívishír

2019.06.29. 13:33

Visszatér Debrecenbe a korábbi közönségkedvenc
Isaiah Armwood korábban az NB1 egyik legjobbjának bizonyult (Fotó: DEAC)

Az Egyesült Államokból érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

Hiivatalossá vált június 29-én, hogy az egykori közönségkedvenc, Isaiah Armwood – egy év kitérő után – visszatér a DEAC csapatához. 

A 206 centi magas amerikai játékos első debreceni évében 29 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 17,5 pontot, 9,6 lepattanót és közel két blokkolt dobást átlagolt. A 2017-18-as szezon egyik legjobbja ezt követően az NBA előszobájának számító G-League-ben játszott, a Washington Wizards fiókcsapatában, a Capital City Go-Go-ban. A fővárosiaknál 36 mérkőzésen szerepelt, ebből 20-szor kezdőként, ezalatt mérkőzésenként átlagosan 8,2 pont, 6,7 lepattanó és 1,5 blokk szerepelt a neve mellett.

– Örülök, hogy minket választott, így egy év kitérő után, hiszen még másodedzőként is nagyon szerettem vele együtt dolgozni. Nem csak jó játékos, de egy nagyon kedves, közvetlen ember, aki központi személyiség az öltözőben. Két éve az NBI egyik legjobb játékosa volt, mind támadásban, mind védekezésben igazi vezér. Tóth Ádámmal nagyon jól kiegészítik majd egymást, rendkívül effektív palánk alatti párost alkothatnak – vélekedett Armwood visszatéréséről Kovács Adrián vezetőedző.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.