Hirdetés

Erős társaság jön Debrecenbe. Mindent bele!

2017.11.10. 13:09

Erős társaság jön Debrecenbe. Mindent bele!
Hajrá, DEAC!

A kaposvári bravúrgyőzelem után joggal reménykednek a DEAC-hívek.

Hirdetés

A kaposvári bravúrgyőzelem után újra hazai pályán szerepel a DEAC kosárlabdacsapata, amel szombaton 17 órától a bajnokság egyik legerősebb játékoskeretével rendelkező Falco-Vulcano Energia KC Szombathely gárdáját fogadja az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

Az elmúlt héten Berényi Sándor együttese elképesztő győzelmet aratott az élmezőnyhöz tartozó Kaposvári KK otthonában, így az alapszakasz harmadához közeledve az előkelő hatodik helyen áll 4-3-as mérleggel.

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, az egész bajnokság egyik legmélyebb keretével rendelkező csapata jön hozzánk. Ha azt a védekezést tudjuk majd nyújtani, mint a legutóbb Kaposváron, és fegyelmezetten, csapatként játszunk, akkor meg tudjuk majd nehezíteni a dolgukat. Nagyon kiegyenlített a bajnokság, újoncként azt gondolom, hogy egyáltalán nem vallunk szégyent, és bár nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. A teher inkább őket fogja nyomni szombaton.

– mondta debka.hu-nak a DEAC-hoz éppen a Vas megyeiektől érkező, szombathelyi nevelés, Bognár Kristóf.

A felkészülés során biztató játékot mutató, de az utolsó edzőmeccsen bokasérülést szenvedő tehetséges magasember eddig tétmérkőzésen még nem léphetett pályára a DEAC-ban. A rehabilitációja az előre eltervezettek szerint halad, szombati játéka azonban még kérdéses.

A mérkőzéshez kapcsolódó hír, hogy a gördülékenyebb beléptetés érdekében a bérletesek, és az elővételben megvásárolt jeggyel rendelkezők a büfén keresztül is bejuthatnak a csarnokba. Elővételben továbbra is munkanapokon 15-18 óráig lehet jegyet vásárolni a DESOK csarnokban. A szervezők a rendőrséggel egyeztetve keresik a megoldásokat a további ülőhelyek kialakítására, mindenesetre érdemes a találkozóra időben érkezni a hosszas sorbaállás elkerülése miatt.

DEACDebrecenszombathely

Szóljon hozzá!

Hirdetés