Hirdetés

Bölcs döntés: egy órával később kezdődik a debreceniek meccse

Cívishír, debka.hu

2017.10.27. 12:19

Bölcs döntés: egy órával később kezdődik a debreceniek meccse
Lauderdale játéka kérdéses (Fotó: Cívishír)

Így át lehet érni a fociról a kosárra.

Hirdetés

Eredetelig szombat 17 órára hirdették meg a DEAC-Körmend élvonalbeli kosárlabda bajnokit, ám a DVSC futballcsapata is hazai pályán játszik, méghozzá szombaton 15.30-tól.

A DEAC vezetősége ezért nagyon helyesen úgy döntött, hogy a kosárlabda-mérkőzés kezdését egy órával csúsztatják, így azok is odaérnek az első labdafeldobásra, akik a Nagyerdei Stadionból, a focimeccs után rándulnak át az Oláh Gábor utcai sportcsarnokba.

Szombat, 18 óra, DEAC-Körmend!

Az igazi sportrajongóknak megéri egy kis sétát tenni, hiszen remek palánkcsatára van kilátás. Sokak szerint a körmendieké az egyik legerősebb keret a mezőnyben, így a bajnoki cím egyik várományosai is. A DEAC ezt még nem mondhatja el magáról, de a hazai pálya előnyét kihasználva lehet keresnivalója.

Berényi Sándor, a debreceniek mestere nincs éppen irigylésre méltó helyezetben, hiszen a sérült Bognár Kristóf mellett most épp az új igazolás, az amerikai Dallas Lauderdale játéka kérdéses. A centernek a legutóbbi MAFC elleni mérkőzésen sérült meg a bokája, s bár állapota nem súlyos, a héten civilben nézte végig az edzéseket, írja a debka.hu.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.