Hirdetés

Újabb debreceni bajnokcsapatot mutatunk

2015.05.20. 11:14

Újabb debreceni bajnokcsapatot mutatunk

Irány az élvonal! Szép volt, lányok!

Hirdetés

Hirdetés

A DEAC női futsalcsapata idegenben 2-1-re verte a ZTE-Göcsejt, amellyel nemcsak az NB II-es bajnoki címet, de a feljutást is bebiztosította. Sólyom Attila együttese 3 fordulóval a vége előtt 11 ponttal vezet a Szekszárd előtt.

„A Göcsej elleni mérkőzés nagyon álmosan indult számunkra, ami a hosszú utazásnak is köszönhető volt” – elemezte az összecsapást Radics Ágnes. – „Ennek ellenére volt több gólszerzési lehetőségünk, de az első félidőben nem sikerült betalálni. Az ellenfélnek is akadt néhány lehetősége, de amikor szükséges volt, Kósa Viktória magabiztosan hárított. A második játékrész már meghozta a támadások gyümölcsét, és kétgólos előnyre tettünk szert, ám az utolsó percekben sajnos egy öngólt szereztünk, amely némi idegességre késztette a csapatot. Viszont a lefújásig nem esett több gól, így Zalaegerszegen megszereztük a bajnoki címet az utolsó 3 fordulótól függetlenül. Nagyon boldogok vagyunk, és bízunk benne, hogy jövőre az NB I-ben is megálljuk a helyünket.”

A DEAC számára viszont nem ért véget a bajnokság, hiszen legközelebb május 24-én a Szekszárd otthonában lép pályára.

ZTE-Göcsej-DEAC 1-2 (0-0)
ZTE:
Fábián Ramóna – Orbán Szandra, Széles Viktória, Nagy Bianka, Molnár Nikoletta, Kiss Emília, Molnár Martina, Németh Erika, Bakos Tímea, Horváth Kitti. Vezetőedző: Szimán Bálint.
DEAC: Kósa Viktória – Radics Ágnes, Kota Gabriella, Lovas Anna, Urai Bianka, Dancs Rebeka, Zsoldosné Bornemissza Barbara, Péter Vanda. Vezetőedző: Sólyom Attila.
Gól: Radics Ágnes (öngól), illetve Lovas Anna, Radics Ágnes.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.