Hirdetés

Meghívó debreceni bajnokavatásra

2015.06.04. 10:24

Meghívó debreceni bajnokavatásra

A lányok már nagyon izgatottak.

Hirdetés

Hirdetés

A DEAC női futsalcsapata szombaton a ZTE-Göcsejt fogadja az NB II felsőági rájátszásának utolsó mérkőzésén. A DEAC már bajnok és biztos feljutóként látja vendégül a Göcsejt. A találkozót követi az érem- és kupaátadás.

„Ha a tabellán elfoglalt helyünket és fölényünket nézzük, akkor hátradőlhetünk, hiszen ezen a meccsen nekünk már nem forog kockán a bajnoki cím. Ugyanakkor egy jól képzett csapattal állunk szemben, jó játékosokkal, így hoznunk kell a legjobb formánkat az utolsó NB II-es hazai mérkőzésünkön. A csapat nevében mondhatom, hogy izgatottan várjuk a találkozót. Az utolsó hazai meccsünk lesz, éremátadással, bajnokavatással. Mindenképpen egy nagy előrelépés és fontos esemény számunkra és az egyesület számára is. Természetesen be szeretnénk bizonyítani a kilátogató közönségnek, hogy nem véletlenül nyertük el a bajnoki címet. A Göcsej csapatában több jó képességű, gyors nagypályás játékos is van, tudnak nekünk meglepetést okozni a játékukkal. De szeretnénk teljessé tenni az ünnepet azzal, hogy győzelmet szerzünk!”

– mondta Kósa Viktória, a DEAC kapusa, aki a társai kérését is tolmácsolta: szeretettel várják a sportbarátokat. A mérkőzést június 6-án 17 órától rendezik a Kecskeméti János Sportcsarnokban.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.