Hirdetés

Kis balzsam a bajnoki kudarcra

Cívishír

2019.08.10. 11:28

Kis balzsam a bajnoki kudarcra
Sikerült növelni az első félidőben kiharcolt előnyt (Fotó: Antal János)

Békéscsabán nyertek a DVSC kézilabdázói a felkészülés során.

Hirdetés

Jól sikerült a Békéscsaba elleni odavágó a DVSC Schaeffler számára, hiszen a piros-fehér hölgyek négygólos győzelmet arattak a Viharsarokban rendezett felkészülési mérkőzésen augusztus 9-én. A debreceniek augusztus 13-án (kedden) már a Főnixben kézilabdáznak a lila-fehérek ellen az idényre való ráhangolódás keretében. A pénteki mérkőzés alkalmával Kovács Anna, a DVSC átlövője a szülővárosába látogatott vissza, és Vantara-Kelemen Éva is felidézhette a Békéscsabán töltött éveket.

A mérkőzésen jobban kezdett a Loki a vendéglátónál, igaz, a csabaiaknak sikerült átvenni a vezetést. A félidőre már a Loki volt előnyben, amit a második játékrészben tovább növelt, részben a szúkös hazai csereped miatt. Ha ez a győzelem nem is elégtétel a februári váratlan bajnoki vereség után (31-28), azért az üzeni, jó irányban halad a felkészülés.

Felkészülési mérkőzés
Békéscsabai ENKSE – DVSC Schaeffler 29-33 (13-15)
Békéscsaba: Balog, Kovács Anett 6, Vukajlovic 8, Marincsák 3, J. Agbaba 2, Kopecz 8, Bottó 2. Csere: Dombi K., Mézes, Barján. Vezetőedző: Horváth Roland. 
Debrecen: Oguntoye - Arany 2, Kovács 4(2), Tóvizi 1, Despotovic 7, Bulath 2 (1), Vantara-Kelemen 3. Csere: Vámos 3, Bordás, Petrus 1, Karnik 3, Borgyos 7, Karsten. Vezetőedző: Köstner Vilmos.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 2/1, ill. 5/3

Szóljon hozzá!

Hirdetés