Hirdetés

A győriek a szövetséghez fordultak a debreceni botrány miatt

2019.03.01. 12:37

A győriek a szövetséghez fordultak a debreceni botrány miatt
Danyi Gábor, a győriek edzője itt nem a lányait ért szidalmak miatt reklamál, de akár azt is tehette volna (Fotó: Cívishír)

A hazai közönség egy része verbálisan inzultálta a sztárcsapatot.

Hirdetés

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a debreceni szurkolók egy csoportja elrontotta a szerdai kézilabdás ünnepet, amikor a DVSC a Bajnokok Ligája-címvédő Győr együttesét látta vendégül a Főnix Csarnokban. Hiába a hazai nézőrekord - mintegy öt és fél ezren látogattak ki a Főnixbe -, a találkozót beárnyékolta a trágár szitkozódás. 

Az eset után a DVSC közleményben kért elnézést a győriektől, egy nappal később pedig a Rába-partiak is megszólaltak. 

A 2019. február 27-én a debreceni Főnix Csarnokban lejátszott DVSC SCHAEFFLER-Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzésen a hazai együttes szurkolótáborának egy kis csoportja sértegette és trágár kifejezésekkel illette játékosainkat, klubunkat. Az esettel – mint ahogy korábban a Ferencváros, az Eger és a Békéscsaba otthonában tapasztaltakkal – kapcsolatban a Magyar Kézilabda Szövetség részére a mai napon eljuttatott levelünkben kértük az illetékeseket, hogy fokozottan hívják fel a csapatok figyelmét a jövőben hasonló megnyilvánulások elkerülésére

- olvasható a Győri ETO KC elnökségének közleményében, amelynek végén megemlítik még, hogy a DVSC elnézést kért tőlük a történtekért.

Azt csak remélni tudjuk, hogy a kézilabda-szövetség nem indít fegyelmit a debreceni klubbal szemben, hiszen a Loki többszörös visszaesőként aligha úszná meg olcsón az eljárást.

 

DVSCszurkolóGyőr

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.