Hirdetés

A legnagyobb sztárja nélkül jön a BL-címvédő Debrecenbe

mti

2018.02.07. 15:39

A legnagyobb sztárja nélkül jön a BL-címvédő Debrecenbe
Nora Mörk fajdalmas napokon van túl (Fotó: TV2)

A Győr február 14-én lesz a DVSC vendége.

Hirdetés

Sikeres operáción esett át szerdán Nora Mörk, a Győri Audi ETO KC norvég kézilabdázója, akinek a térde hétfő este sérült meg súlyosan.

A Bajnokok Ligája-címvédő klub honlapjának beszámolója szerint a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban a legmodernebb technikával végzett beavatkozás sikeres volt, habár a szalagszakadás mellett kisebb társsérüléseket is feltárt az orvosi stáb.

Balogh Péter osztályvezető főorvos, egyben a csapat orvosa elmondta, hogy az elülső keresztszalag komplett szakadása mellett a műtét során fény derült a külső holdasporc kisebb szakadására és a belső combcsont-bütyök kisebb porcsérülésére is.

Megfelelő vastagságú inakkal tudtuk a legmodernebb eljárással pótolni a szakadt keresztszalagot. Néhány napig még a kórházban marad, de a korai posztoperatív rehabilitációt már a kórházi tartózkodása alatt megkezdjük" - tette hozzá.

Az orvos úgy fogalmazott, várhatóan fél év múlva állhat teljes harckészültségében a csapat rendelkezésére a világ- és háromszoros Európa-bajnok Nora Mörk, aki a dán Nyköbing FH elleni BL-mérkőzésen sérült meg.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.