Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden NI-osnak lehet egy saját sikertörténete!

civishir.hu | 2024. 10. 02. | 09:23:24
Öt csapatot indít az NI a WizzAir maratonon.
Minden NI-osnak lehet egy saját sikertörténete!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Uri Eszter (Fotó: NI)

Hetedik alkalommal rendezi meg október 5-én a Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyt a Debreceni Nemzetközi Repülőtér. A különleges helyszínű futóversenyen az NI (Emerson Test & Measurement) öt csapattal is képviselteti magát. Az amerikai cég nemcsak a futni vágyó munkatársak felkészülését támogatja és versenyen való indulás költségeit állja, hanem további 10 sportágban is lehetőséget kínál a munkavállalóinak az egészséges életmód fejlesztése érdekében.

Uri Eszter, az NI Futóklub vezetője nagyon örül annak, hogy ilyen sokan indulnak a debreceni futóversenyen. Elárulta, hogy nem ez az első alkalom, amikor a cég támogatásának köszönhetően a munkatársaival együtt komolyabb sporteseményen is rajthoz állhat. Legutóbb júniusban, az Ultratiszató 130 kilométeres versenyén indult, amit Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezetében rendeztek meg. Az extrém időjárási körülmények különösen nehézzé tették ezt a versenyt – hangsúlyozta Eszter - ezért nagyon büszke voltam a csapatomra, hogy sikerült a kihívást teljesíteni. Ebben a sikerben az is közrejátszott, hogy az NI – Debrecenben is – példaértékű módon ösztönzi a sport-és szabadidős tevékenységeket. Számomra már az is nagy segítség, hogy nagyon rugalmas a munkaidő beosztásom, illetve külön edzőterem is van a cég telephelyén. Időjárástól függetlenül, egész évben bringával érkezek a munkahelyemre, amit az NI kezdeményezésére, itt a Határ úton, néhány éve most már biztonságos módon, kerékpárúton tudok megtenni. Az pedig külön motiváció, hogy a közös sporttevékenységnek köszönhetően egy nagyon lelkes, jelenleg 40 főt számláló és folyamatosan bővülő futó közösség alakult ki a munkahelyen. Ezért már most tervezzük, hogy jövő tavasszal indulunk - szintén az NI szponzorálásával - Közép-Európa leghosszabb futóversenyén, a Balatont megkerülő egykörös versenyen, az Ultrabalatonon – árulta el Uri Eszter, az NI közvetlen beszerzésekért felelős szenior munkatársa.

Tizenharmadik éve dolgozom az NI-nál és meggyőződésem, hogy kevés olyan cég van Debrecenben, amely ennyire sokat tenne a dolgozóiért, annak érdekében, hogy a mentális egészségük mellett a fizikai felkészültségük is ideális legyen - emelte ki Bakó László, IT igazgató.

Az amerikai cég több mint 20 éve jelen van a város életében és az indulásakor szenzációként elhíresült kezdeményezéseket, mint például asztaliteniszezés, a csocsózás, vagy a beltéri és kültéri kondipark munkaidőben történő ésszerű használatát nemcsak megőrizte, hanem a sportolási és szabadidős tevékenységeket jelentősen kibővítette - emlékeztetett a vállalat közösségi életéért is felelős vezető.

A műfüves pályánkat, amíg az időjárás lehetővé teszi rendszeresen használják a focizás szerelmesei. Olyannyira aktívak és eredményesek a futballistáink, hogy a városi kispályás bajnokságokban többször, több klasszifikációkban dobogós eredményeket is elértek. Hasonlóan sikeresek a röplabdásaink, akik akár a hagyományos, vagy akár a strandröplabdázásban nagyon aktívak és szintén jól játsszanak. A labdajátékok esetében egyébként a rossz idő sem jelent akadályt, mert például télen a cég támogatásának köszönhetően termet is tudunk bérelni.

A futás és kerékpározás, akár egyénileg, akár csapatban - ahogy Eszter is említette - hasonlóan népszerű. Olyan új, közkedvelt csapatépítő tevékenységeink, mint a dartsozás vagy az elmét megmozgató kocsmakvíz, pedig mindinkább felfutóban vannak. Ide sorolnám a Toastmasters Klubot is, ahol munkavállalóinknak remek lehetőség nyílik az olyan készség- és képességfejlesztésre, mint például az eredményes kommunikáció vagy a hatékony vezetés.

Meggyőződésem, hogy ezek a tevékenységek lehetővé teszik, hogy mindenkinek lehet saját sikertörténete! Arra biztatok minden NI-os munkavállalót, hogy a támogatásoknak köszönhető ingyenes lehetőségekkel minél többen éljenek, mert mi magunk is nagyon sokat tudunk tenni annak érdekében, hogy egy jó közösségben, mentális és fizikai egészségben energikusabban és hatékonyabban tudjuk ellátni feladatainkat – hangsúlyozta Bakó László IT igazgató.

Bakó László (Fotó: NI)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Négyszáz forint felett az euró
Négyszáz forint felett az euró
A forint árfolyamát több tényező is befolyásolja.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb intézkedések lépnek életbe a gyermekes családok támogatására
A katások és az átalányadót választó vállalkozók is könnyebben juthatnak hitelhez.
Új bölcsődét építenek Hajdúszováton
Sok a gyerek, szükséges a fejlesztés.
Előbb felfüggesztették, most eredménytelenség miatt csúszik egy debreceni beruházás
Öt évvel ezelőtt jelentették be a Rakovszky utcai közlekedési projektet.
Tasó Béla végül elhárította, hogy megszavazhassanak a számára 2,8 millió forintot
Vagyonkezelési jogokról is döntöttek az utolsó nyíradonyi testületi ülésen.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Átélhető cirkuszélményt kínál Richter Flórián Debrecenben
Átélhető cirkuszélményt kínál Richter Flórián Debrecenben
Motorosok a halálgömbben, elefánt, lovak, valamint zseniális bohócpáros a porondon.
Nagyszabású együttműködés a további fejlődés érdekében
Nagyszabású együttműködés a további fejlődés érdekében
Nemzetközi szakemberek segítik Hajdú-Bihar vármegye önkormányzatának munkáját.
Szaunázók hétvégéje a Bihar Termálligetben is
Szaunázók hétvégéje a Bihar Termálligetben is
Jöjjön Berettyóújfaluba élményért!
Fel kell újítani a távhővezeték egy szakaszát az Újkertben
Fel kell újítani a távhővezeték egy szakaszát az Újkertben
A szolgáltatás átmeneti kiesése két debreceni középiskolát is érint.
Hirdetés