Hirdetés

Világhírű gospelkórus lépett fel Debrecen főterén

civishir.hu

2019.12.09. 15:24

Világhírű gospelkórus lépett fel Debrecen főterén
A fellépőknek sokan tapsoltak (Fotók: Fogarasi Renáta)

Adakozásra szólít fel a Tankcsapda.

Hirdetés

A Debreceni Karitatív Testület immár ötödik alkalommal szervezi meg karácsonyi szeretetakcióját a Kossuth téren felállított „Add tovább” házikóban. A nemes kezdeményezéshez az idén 30. születésnapját ünneplő debreceni rockbanda, a Tankcsapda is csatlakozott. Széles Diána alpolgármester a december 9-i beszédében kiemelte: az akció célja, hogy együtt segíthessünk a nehéz sorban élő társainkon, és legalább háromezer családnak tartós élelmiszer-, játék- és ruhacsomagot juttassanak el az ünnepekre.

A megnyitón részt vett a Virginia Union Gospel kórus, a világhírű Every Praise New York-i szólistáival. A főtéren felállított színpadon egyedi feldolgozásban adták elő az Oh Happy Day című slágert, melyet este 19 órától a Kölcsey Központ Nagytermében is hallhat a nagyérdemű.

Hogy mi kerülhet az adományba?

  • Legalább 6 hónapnyi szavatossági idejű tartós élelmiszer: zöldség - és gyümölcskonzervek, száraztészta, rizs, lencse, liszt, olaj, hal- és húskonzerv, zacskós leves, keksz, kakaó, kávé, csokoládé. Külön köszönik, ha az ételérzékenyekre is gondol valaki, pl. glutén vagy tejcukormentes, diabetikus élelmiszereket hoz.
  • Higiéniai eszközök, szappan, tusfürdő, mosószer, fogkefe és fogkrém.
  • De örömmel fogadják az egyéb ajándékokat is: gyerekjátékot, könyveket, ruhákat, tanuláshoz szükséges eszközöket, ceruzákat, radírt, tolltartót, füzeteket, festéket, filcet.

Galéria

DebrecenTankcsapdaAdd tovább házikóVirginia Union Gospel

Szóljon hozzá!

Hirdetés