Hirdetés

Hirdetés

Szoboszlón tudják, mi köze a rinocérosznak a karácsonyhoz!

civishir.hu

2019.11.08. 10:51

Szoboszlón tudják, mi köze a rinocérosznak a karácsonyhoz!

Negyedik alkalommal kezdtek jótékonysági gyűjtést és licitet az amerikaifocisok.

Hirdetés

Hirdetés

Az öt éve alakult Hajdúszoboszló Rhinoceros Amerikai Football Sportegyesület egyik fontos céljaként a sportág népszerűsítése mellett az amerikaifutballra oly jellemző jótékonyságot is kitűzte célul. 2016-ban rendezték meg az első Rhinos-karácsonyt, amikor is a rászoruló családok gyerekeinek karácsonyát szerettek volna szebbé varázsolni egy licitálási lehetőséggel, melynek tárgyait helyi képviselők, közéleti személyiségek, sportemberek, egyesületek ajánlották fel. Az így befolyt összegből vásárolt sportszereket a helyi családsegítő szolgálat kapta meg, amin keresztül családokat hívtak egy egytálételes rendezvényre.

Ebben az évben a kezdeményezéshez csatlakozott Hajdúszoboszló önkormányzata élén Czeglédi Gyula polgármesterl a Magyar Református Szeretszolgálat és a Hajdúszoboszlói Református Gyülekezet, továbbá a Subaru Klub Debrecen, akik vállalták az ebéd elkészítését.

A Rhinos csatlakozott a Szeretszolgálat Szeretetdoboz elnevezésű akciójához, mellyel tartós élelmiszert és higiéniai eszközöket gyűjtenek. Felajánlásokkal csatlakoztak az akcióhoz: Mága Zoltán (dedikált cd), Fankadeli (dedikált tűzoltósisak), Leander Kills (dedikált póló), Zorall (dedikált póló), Katus Attila (erre az alkalomra dedikált könyv).

A pénzadományokat az
OTP Bank 117348084-20028527
számlaszámra küldhetik, a közleménybe írják be: Rhinos-karácsony.

Az egyéb felajánlásokat megtehetik a Rhinos honlapján: szoboszlo.rhinos@gmail.com és az egyesület elnökénél Kiss Lászlónál a 06-30/819-22-90 telefonszámon.

Hajdúszoboszlóamerikaifoci

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.