Hirdetés

Hirdetés

Nagy értékű hálózati eszközöket kapott a Mechwart

civishir.hu

2019.11.08. 18:33

Nagy értékű hálózati eszközöket kapott a Mechwart

Laboreszközzel támogatta az IT Services Hungary a szakgimnáziumot.

Hirdetés

Hirdetés

– Büszkeséggel tölt el, hogy iskolánk és az IT Services Hungary partnerségi viszonya a kezdetek óta töretlen. Mielőtt a cég meghozta befektetési döntését, hogy Debrecenbe települ, már felkereste a gimnáziumot a közös együttműködés érdekében. Néhány évvel később már külön „IT osztályt” indítottunk a vállalattal közösen. – emlékezett vissza dr. Barcsa Lajos. A szakgimnázium igazgatója megköszönte a cégnek a nagylelkű támogatást, de hangsúlyozta, hogy nem csupán az anyagai, hanem a szakmai hozzájárulásért is hálás az IT Services-nek. Az igazgató emellett megemlítette a vállalat pályaorientációs standjainak hasznosságát, ahol a tanulók felkészülhetnek a jövőbeli állásinterjúk menetére is.

Új szárny, új kollégium épül

– A tanintézmények támogatása elöl jár a cég stratégiájában. Több mint 40 iskolát támogatunk – tudtuk meg Karsheh Nabiltől. Az IP Production Services üzletágvezetője hozzátette: – Általában mindenki mosolyog azon, amikor egy cég pályakezdőt keres másfél év munkatapasztalattal. Valójában ők a Mechwartos diákok. Hiszen az iskolával közös programunk keretében a tanulók nem csak szakmai oktatásban vesznek részt, hanem produktívan dolgoznak is. Ezáltal piacképes gyakorlati tudást szereznek a hálózati rendszerekről.

– Öt év alatt a Debreceni Szakképzési Centrumnál tanulók létszáma közel 3000 fővel gyarapodott – mondta Barcsa Lajos alpolgármester. Kiemelte, hogy a Mechwartban is jelentősen nőtt a tanulók létszáma, ezért az iskolát a jövőben egy új szárnnyal és egy kollégiummal fogják bővíteni.

IT ServicesMechwart

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.