Rockfesztivált rendeznek a Víztoronykertben

civishir.hu

2019.07.03. 08:36

Rockfesztivált rendeznek a Víztoronykertben

Nem volt még ilyen program a debreceni Nagyerdőn.

Hirdetés

Július 5-én és 6-án rockzenekarok lepik el a Nagyerdei Víztorony kertjét és galériáját, ugyanis első alkalommal rendezik meg a RockTornyot. Soha nem volt még ilyen tematikájú fesztivál a Nagyerdőn, ráadásul a legnagyobb rockzenekarok legjobb hazai tribute formációi érkeznek.

Július 5-én pénteken a kertben a Stoned indítja az estét a legismertebb Rolling Stones slágerekkel. A mikrofon mögött nem más fog állni, mint Kőváry Péter, a népszerű neo zenekarban játszott. Kilépése óta a Peter Kovary & The Royal Rebels formációt is vezeti a Stoned mellett. Őket a Scary Guys nevű zenekar követi majd, akik a Metallica közel 40 éves karrierjéből szemezgetnek. A 2004-ben alakult csapat elképesztő energiákkal rendelkezik és nem vallanak szégyent bálványaikra, ami a tempót illeti. Ezt követően a kertben rockzene szól majd Orvos Gyuri válogatásában, a H2O Galériában pedig a Led Zepp’s ad koncertet, természetesen a Led Zeppelin életműből hoznak egy bemutatót. A 2015-ben létrehozott tribute banda már korábban is bizonyított Debrecenben és most sem fognak csalódást okozni.

Július 6-án szombaton a kertben Red Hot Chili Peppers-dalokkal érkezik a Good Time Boys, amelyben a Flea szerepét a Fish! zenekar basszusgitárosa, Binges Zsolt tölti be, míg a dobok mögé a Kiscsillag zenekarból is ismert dobos, Bajkai Ferenc ül majd be. Utánuk a Guns N’ Roses rajongók legnagyobb örömére a Reckless Roses zenészei állnak a színpadra. Ezután a kertben ismét rock DJ-esttel folytatódik a program, a galériában pedig a Hungarian Pink Floyd Show varázsolja majd el a progresszív rock szerelmeseit.

A Rock Torony Facebook-eseménye ITT 

A napijegy ára 1500 forint, aki azonban mindkét nap szeretne jelen lenni, lehetőség van kedvezményes árú bérlet vásárlására is (2 500 forint). Jegyértékesítés csakis a helyszínen, a koncertek napjain.

Szóljon hozzá!

Hirdetés