Hirdetés

Debrecenben most nem csak a Campuson van telt ház

2019.07.19. 15:30

Debrecenben most nem csak a Campuson van telt ház
(Fotó: Jehova Tanúi)

A jehovák megtöltötték a Főnixet.

Hirdetés

A Jehova Tanúi „A szeretet soha nem múlik el” című kongresszusára pénteken több mint 6300-an látogattak el. Szombaton és vasárnap több mint 7000 jelenlévőre számítanak a szervezők.

A háromnapos programsorozat mai első napján a résztvevők a választ keresték arra is, hogyan tudunk még akkor is szeretettel bánni másokkal, ha nehéz volt a gyermekkorunk, vagy súlyos betegséggel, szegénységgel küzdünk - áll a szervezők közleményében.

Szombaton a programok központi témája a család. A jelenlevők előadásokat, szimpóziumokat és interjúkat hallgathatnak meg arról, hogy hogyan segítenek a bibliai alapelvek a férjeknek, a feleségeknek és a gyermekeknek abban, hogy szeretettel bánjanak egymással.  

A szombati nap különleges része lesz a keresztelkedés 11:45-től.

Szombaton és vasárnap délután egy kétrészes film lesz látható. A Bibliában szereplő Jósiás király története elevenedik meg. Gyermekkorában nagyon rossz emberek vették körül,  ő mégis az „odaadó szeretetből fakadó” tetteiről vált ismerté. Vajon mit tanulhat napjaink embere ebből az ókori történetből? Milyen tanulságokat vonhatunk le? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ a filmből az érdeklődők.  

Főnix Csarnokjehovák

Szóljon hozzá!

Hirdetés