Hirdetés

Hirdetés

Campus Fesztivál: naná, hogy Egyetem Tér

unideb.hu

2019.07.02. 19:59

Campus Fesztivál: naná, hogy Egyetem Tér
Fotók: unideb.hu

A leglátogatottabb nappali helyszín.

Hirdetés

Hirdetés

Minden eddiginél több egyetemi szervezet pályázott, hogy bemutatkozhasson a Campus Fesztiválon az Egyetem Téren, a Debreceni Egyetem „okos” fesztiválhelyszínén. Az idei Campuson a jelentkezők közül a 30 legizgalmasabb programot kínáló egyetemi egység "fesztiválozik."

– Az ország egyik legnagyobb egyeteme meghatározó szereplője a debreceni Nagyerdőben rendezett Campus Fesztiválnak. Idén előnyt élveztek a jelentkezésnél, akik a program mind a négy napján tudták vállalni a részvételt a standoknál – mondta a hirek.unideb.hu portálnak Mándy Zsuzsanna. A Tudományos Igazgatóság munkatársa kiemelte: a Debreceni Egyetem az idei fesztiválon is szeretné bemutatni a tudomány könnyedebb és szórakoztató oldalát az intézmény karainak, intézeteinek, tanszékeinek és szervezeteinek jóvoltából. Az Egyetem Tér standjai a fesztivál főbejáratánál sorakoznak fel és a tudományos pavilonok mellett idén is színes színpadi kínálattal várják majd az érdeklődőket. Az Egyetem Tér évek óta a leglátogatottabb nappali fesztiválhelyszín.

A Campus Fesztivál nulladik napjától, július 17-től naponta délután fél 4-től hajnalig folyamatos programot kínál az Egyetem Tér színpada, ahol egymást váltják majd a könnyűzenei koncertek, a beszélgetős és szórakoztató műsorszámok.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.