Hirdetés

Hirdetés

Így „strandolnak” a rendőrök Hajdúböszörményben

2019.06.17. 14:47

Így „strandolnak” a rendőrök Hajdúböszörményben
(Fotó: police.hu)

Jó tanácsokat osztogatnak.

Hirdetés

Hirdetés

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság kiemelt feladatként kezeli a turisztikai szezonban a városba látogatók biztonságát. A lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében a Hajdúböszörményben található termálfürdőt és annak környékét is folyamatosan ellenőrzik a közterületen szolgálatot ellátók - közölte a police.hu.

A rendőrök kapcsolatot tartanak a fürdő vezetésével, a biztonsági szolgálattal és a vendéglátó egységek üzemeltetőivel is. A helyi egyenruhások a járőrözési feladatokat nemcsak a fürdő területén belül látják el, hanem a strand mellett lévő kempingben és parkolókban is.

Jó tanácsok:

  • Ha strandra vagy vízpartra készülnek, lehetőség szerint mindig vegyék igénybe a különböző értékmegőrzőket, ahol biztonságban lehetnek az értékeik. Amennyiben ez nem oldható meg, úgy ne hagyják őrizetlenül csomagjaikat, vigyázzanak rá felváltva. A strandra ne vigyenek magukkal nagy összegű készpénzt, illetve feltűnő és értékes használati tárgyakat (pl. ékszerek, laptop).
  • Ha gépkocsival érkeznek a strandra, ne hagyjanak értékeket az utastérben (pl. videokamera, fényképezőgép, stb.), valamint a jármű elhagyásakor bizonyosodjanak meg arról, hogy az ablakok fel vannak húzva.
  • Az otthon hagyott értékek biztonságáért is tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket. A nyílászárókat ne hagyják nyitva, a szúnyogháló sem véd meg a „hívatlan vendégektől”.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.