Hirdetés

Hirdetés

Debreceni lakásokat „árult” a csaló páros

civishir.hu

2019.04.16. 10:15

Debreceni lakásokat „árult” a csaló páros

Pecsétet és bélyegzőt is hamisítottak.

Hirdetés

Hirdetés

Két éve, 2017-ben érkezett bejelentés a rendőrségre, mely szerint egy nő végrehajtónak adta ki magát és debreceni lakások értékesítéséért előleget vett el több érdeklődőtől is. A helyi nyomozók megállapították, a 27 éves nő és 44 éves társa gondosan felkészültek, hogy minél hitelesebbek legyenek.

A hajdúböszörményi nő és a debreceni férfi egy létező végrehajtói iroda munkatársainak adták ki magukat, ezzel megtévesztve a sértetteket.

A páros bélyegzőt, valamint pecsétet is hamisított azért, minél meggyőzőbbek legyenek, a szerződések megkötésekor se bukjanak le. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a nőt és a férfit, akik több lakásra is különböző összegű foglalókat vettek át, látszólag szabályos és jogszerű keretek között, a sértettek azonban a szerződéskötések után hiába hívták őket. 

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben üzletszerűen elkövetett csalás bűntett, valamint hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozást a rendőrök befejezték, az iratokat átadták az ügyészségnek.
Debrecencsalók

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.