Hirdetés

Negyedmilliárdért javíttatja az autóit a rendőrség Hajdú-Biharban

civishir.hu

2019.03.13. 14:36

Negyedmilliárdért javíttatja az autóit a rendőrség Hajdú-Biharban

Autónként majdnem másfél millióért dolgozhat a nyertes nyíradonyi vállalkozó.

Hirdetés

Hirdetés

Egy nyíradonyi egyéni vállalkozó, Varga József nyerte el a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság által gépjárművek javítására, karbantartása kiírt közbeszerzést. A Varga Autószerviz tulajdonosának összesen 168 gépjárműről kell gondoskodnia 24 hónapon keresztül nettó 247 millió forintért.

A Közbeszerzési Értesítő szerint a munkát hat csomagra bontották. A különböző tételekre összesen hat cég tett ajánlatot, egy vállalkozás többre is. A Varga József által kínált ár a debreceni Postaautó Duna Zrt., a miskolci AutoCarma Szerviz Kft., a budapesti BM HEROS Logisztikai Ellátó Központ Kft. és a Porsche Kft., valamint a mátészalkai Magocsa Kft. ajánlatát múlta felül. 

Ami a részleteket illeti, a nyertes cég 33 darab Skoda személyautót 52,6, 26 Volkswagen és Seat személyautót 33,6, 23 meg nem nevezett haszongépjárművet 12 millió forintért javíthat, készíthet fel műszaki vizsgára. További 13 Nissan és Ford személyautó esetében 9,9 millió, 24 darab 2012-13-as Opelnél 64 millió, 49 hasonló évjárú Skodánál 75,1 millió forint költséggel dolgozhat.

A vállalkozási szerződéseket február végén írta alá a főkapitányság és a nyertes.
autórendőrségNyíradonyDebrecenközbeszerzés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.