Hirdetés

Hirdetés

Ekkora balhé még nem volt hencidai kocsmában

civishir.hu

2019.02.05. 08:05

Ekkora balhé még nem volt hencidai kocsmában

Késes támadás.

Hirdetés

Hirdetés

Tavaly február 2-án este a harmadrendű vádlott ismerősei társaságában egy hencidai presszóban tartózkodott. A férfi a pultnál állt, amikor a szórakozóhelyre érkezett az elsőrendű 16 éves vádlott és apja, a másodrendű vádlott.

Egy korábbi nézeteltérés miatt a vádlottak között szóváltás alakult ki, eközben egymást veréssel fenyegették. A két férfi dulakodni kezdett, ököllel kis erővel többször fejen ütötték egymást. Ezt látva, a fiú apja oldalán beavatkozott a verekedésbe, elővett egy 12 centiméter pengehosszúságú hegyes kést és deréktájon szúrta a harmadrendű vádlottat.

A presszóban tartózkodó vendégek akadályozták meg a további tettlegességet.

Az apa az arcán duzzanatokat és horzsolásos-zúzódásos könnyű sérüléseket szenvedett, könnyű testi sértés vétsége miatt nem kívánta a harmadrendű vádlott felelősségre vonását.

A harmadrendű vádlott az arcán zúzódásos, a derékon felületes szúrt sebzést szenvedett, amelyek gyógytartama 8 napon belüli. A bántalmazók szándéka azonban figyelemmel a sérült testtájékra, az erőbehatások nagyságára és az emberi élet kioltására is alkalmas eszközre súlyosabb, 8 napon túl gyógyuló sérülések okozására irányult.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlottak ellen társtettesként, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, továbbá az első- és másodrendű vádlottak ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A másodrendű vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés, míg a fiatalkorú és a harmadrendű felnőtt korú vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta. 
Hencida

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.