Hirdetés

XX. Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásár

civishir.hu

2019.01.07. 11:24

XX. Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásár

A belépők mindkét napra többszöri belépésre jogosítanak.

Hirdetés

Hirdetés

Jubileumához érkezik egyik ikonikussá vált rendezvénye Debrecennek. Nemcsak az esküvőre készülőknek kihagyhatatlan, hanem azoknak is, akik csak egy színes látványos forgatagra kíváncsiak egy szürke, hideg januári hétvégén. A legfontosabb alap infókon túl néhány jó tanácsot gyűjtöttünk össze az ide készülőknek.

Fontos útravalók

A Debreceni Kiállításra készülőknek: január 12-én és 13-án vár mindenkit a Lovardában a Debreceni Kiállítás. A hatalmas számú kiállító segítségével

a teljes esküvő itt két nap alatt megszervezhető.

A belépő ismét olcsóbb, mint egy 4D moziba beülni és tökéletes tér-, hang-, illat-, íz-, tapintásélményt ad. A belépők egyébként mindkét napra többszöri belépésre jogosítanak, és egyben tombolaként is funkcionálnak. Sorsolások óránként.

Bejelentkezésre, regisztrációra nincs szükség, jegyvásárlás érkezéskor a bejáratnál. A kiállítók a Lovarda mindkét szintjét teljes területén belakják. A kiállítói lista többek közt az esemény közösségi oldalán elérhető.

A parkolás ingyenes. 

Rengeteg szóróanyagot fogsz gyűjteni. Legyen nálad valami, amiben elteheted. Nagyon fontos lehet, hogy vidd magaddal azokat, akik segíthetnek a döntésben, akik véleményére adsz (barátok, örömszülők, stb). Ha úgy érzed, megvan az ideális, ne habozz, foglald le! Anyagilag is készülj ennek megfelelően!

Használd ki a helyszíni akciókat, akár százezreket is jelenthet!

Ha fotózni szeretnél, kérdezd meg, hozzájárul-e a stand gazdája! Ha megszomjaztál, vár a büfé! Ne felejtsd el, akár mindkét nap bemehetsz, ha valamit át akarsz gondolni, vagy valakinek még megmutatnád a választásod. Még több információ: az eskuvoiiranytu.hu oldalon. Utolsó jó tanácsunk: Érezd jól magad!

Debrecen
Lovarda, Kassai út 26.
január 12-13.
Lovardaesküvői kiállítás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.