Hirdetés

Hirdetés

Kósa Lajost elküldték a fenébe a parlamentben

2018.12.11. 14:28

Kósa Lajost elküldték a fenébe a parlamentben
Kósa Lajos a parlamentben (Fotó: mti)

A debreceni politikus szerint az ellenzék fejébe borult a Marx-összes.

Hirdetés

Hirdetés

A túlóratörvény keddi záróvitáján Kósa Lajost támadta és szidta az ellenzék vehemensen. A jobbikos elküldte a fenébe Kósát, aki szerint viszont az ellenzék állításainak 95 százaléka hazugság, írja az Index parlamenti tudósítója.

Mielőtt szerdán a képviselők döntentenek arról, megszavazzák-e a Kósa Lajos nevével fémjelzett javaslatot a túlórák számáról (a mostani 250 helyett 400 túlóra elrendelését tenné lehetővé a módosítás), kedden a módosítás záróvitáját tartották a parlamentben.

A munkavállalók 83 százaléka az ellenzékkel ért egyet, ezért a rabszolgatartók Kósa Lajossal az élén menjenek a fészkes fenébe. A magyar emberek nem tudnak többet dolgozni, minőségi béreket szeretnének

- mondta a jobbikos Jakab Péter.

Jakab Péter jobbikos képviselő összetépi a munkaidő-szervezéssel és a munkaerő-kölcsönzés minimális kölcsönzési díjával összefüggő egyes törvények módosításáról szóló javaslat egy példányát az Országgyűlés plenáris ülésén  (Fotó: mti)
 

Kósa szerint az ellenzék bemutatta, miért "van olyan mélyen a közbizalomban", hazugság ugyanis, hogy hatnapos munkahetet vezetne be a javaslat, vagy hogy a munkavállalók kiszolgáltatottá válnának. A 400 túlórához ugyanis kell a munkavállók érdekképviseletének, például az üzemi tanácsnak az engedélye.

Vadmarhaság, hogy ingyen dolgoztatnának 3 évig a munkáltatók, és az ellenzék által megfogalmazott állítások "95 százaléka hazugság

- fogalmazott Kósa, aki szerint az ellenzék fejébe borult Marx összese, hogy kizsákmányolásról beszél", miközben a munkavállalók éppen hogy többet tudnak majd keresni.

Amint arról beszámoltunk, hétfőn az ellenzék megpróbálta módosítókkal szétbombázni a javaslatot, ám a fideszes többség úgy döntött, egy gombnyomással leszavazza az MSZP-Párbeszéd-DK hármas által benyújtott 2925 módosítót. Az ellenzék sípolással és kiabálással reagált.

 

Kósa Lajosrabszolgatörvény

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.