Hirdetés

Kék vödrökbe gyűjtik az adományokat Debrecenben

civishir.hu

2018.12.05. 17:54

Kék vödrökbe gyűjtik az adományokat Debrecenben

Sportolók álltak a kezdeményezés mellé.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Karitatív Testület 2018-ban negyedik alkalommal szervezi meg karácsonyi szeretetakcióját és a korábbi évekhez hasonlóan a Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft. idén  is csatlakozik a testület által szervezett akcióhoz.

A sportcentrum hívó szavára azonnal a kezdeményezés mellé álltak a város első osztályú sportszervezetei, úgymint a DVSC labdarúgó-,  a DVSC–SHAEFFLER kézilabdacsapata, a  Debreceni Vízilabda Klub,  a DEAC jégkorong- és kosárlabda-csapata, valamint a DSC SI.

A „Kék vödör” akció keretében a sportszervezetek tartós élelmiszereket, illetve sporteszközöket gyűjtenek a rászorulóknak december 6-tól december 20-ig.

A sportcentrum üzemeltetésében lévő létesítmények közül a Debreceni Sportuszodában (Debrecen, Zákány utca 4.) és a Debreceni Jégcsarnokban (Debrecen, Derék utca 33.) van lehetőség az adományok elhelyezésére nyitva tartási időben. 

A 2019. január 12-én megrendezendő FőnixFitt szabadidős és tömegsport napra december 11-ig minden elővételben eladott jegy árából a szervezők 100 forintot ajánlanak fel. Az összegből a szervezők tartós élelmiszert vásárolnak a rászoruló családok részére, melyet a testület közreműködésével osztanak ki.
A Kedvenc szakbolthálózat is csatlakozott az idei akcióhoz. A három megyeszékhely (Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc) 8 Kedvenc szakboltjában zajló karitatív gyűjtés keretein belül a cégcsoport és vásárlói a „Kék vödör” akció javára gyűjtöttek.

Az üzletekben november 1. és november 30. között minden eladott kilogramm húsáru után 2 forintot ajánlottak fel a Dorcas „Kék vödör” akciójának támogatására. Összesen 986 890 forint gyűlt össze, mely több mint 1500 kék vödör megtöltését fedezi.
Debreceni Karitatív Testületkék vödör

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.