Hirdetés

Hirdetés

Már nyitás előtt rekordot döntött a Campus

civishir.hu

2018.07.12. 14:35

Már nyitás előtt rekordot döntött a Campus

A debreceni fesztiválra sporttal alapoztak.

Hirdetés

Hirdetés

Minden eddiginél több, mintegy 1000 magyarországi és határon túli egyetemista és főiskolás nevezett az idei Campus Sportfesztiválra. A Debreceni Egyetemen rendezett július 17-18-ai sporteseményen 25 magyar és 17 külföldi intézmény hallgatói vesznek részt.

A Campus Fesztivál sportrendezvényére érkeznek határon túli hallgatók a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskoláról, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemről, a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemről, illetve a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemről, de neveztek a skóciai Dundee Egyetem, a liverpooli John Moores Egyetem, és a dániai Aarhus Egyetem diákjai is a sportfesztiválra.

A magyarországi intézmények közül a Debreceni Egyetem mellett részt vesznek a rendezvényen a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, az ELTE, a Corvinus, az Óbudai, a Miskolci, a Szegedi, és a Nyíregyházi Egyetem diákjai. A nevezés július 10-én zárult.

– Idén mintegy 1000 hallgató nevezett a sportfesztiválra, a legtöbben, 42 csapat kispályás fociban.  Emellett az előző évekhez hasonlóan strandröplabdában és 3X3-as kosárlabdában is megmérkőznek a résztvevők, tollaslabdában pedig idén először rendezünk versenyt – mondta az unideb.hu-nak Pöszmet Tibor, a Campus Sportfesztivál sportági referense.
Campus FesztiválCampus Sportfesztivál

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.