Hirdetés

Gyilkos kórral küzdő csapattársa javára jótékonykodik a legaranyosabb Loki-szurkoló

2018.05.16. 14:27

Gyilkos kórral küzdő csapattársa javára jótékonykodik a legaranyosabb Loki-szurkoló
Bodnár Balázs (Fotó: dvsc.hu)

A budapesti és debreceni kezelések a család számára nagyon megterhelők.

Hirdetés

A 11 éves Bodnár Balázs nyerte a Legaranyosabb Loki-szurkoló címet, miután az ő fotójára érkezett a legtöbb szavazat a klub honlapjának játékán. Nyereménye egy, a DVSC játékosai által dedikált Loki-mez, amit a kisfiú azonnal fel is ajánlott jótékony célra, hogy segíthessen a gyilkos kórral harcoló barátján. 

Balázs a Debreceni Labdarúgó Akadémia U11-es csapatának labdarúgója. Újfehértón, az Erkel Ferenc Általános Iskolában tanul, ahová az egyik évfolyamtársa és egyben jó barátja, Lakatos Márk is jár; ő szintén focizik a kisvárosban. Márkról decemberben derült ki, hogy nyirokcsomó daganatban szenved.

Folyamatos kezelések várnak Budapesten és Debrecenben, ami a család számára nagyon megterhelő anyagilag. Támogatására összefogás indult Újfehértón és a helyi sportegyesületnél. 

Bodnár Balázs szintén nagyon szeretne segíteni kis barátján, ezért úgy döntött, ha megnyeri a legaranyosabb Loki-szurkolónak járó dedikált mezt, akkor azt elárverezteti, és az ebből befolyt összeget teljes egészében Márknak és családjának ajánlja fel, ugyanis számukra most minden adomány nagyon nagy segítség. 

A mezre a DVSC hivatalos Facebook oldalán található poszt alá várják az ajánlatokat. Licitálni a hónap végéig, május 31-ig lehet. A kezdő licit 50 ezer forint!
DVSCjótékonyság

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.