Hirdetés

Szellemes buli lesz Debrecenben

facebook.com

2018.02.23. 16:57

Szellemes buli lesz Debrecenben
Fotó: Víztorony, facebook.com

Hárman is szórakoztatnak.

Hirdetés

  • Időpont

    2018.02.24. 20:00

  • Helyszín

    Nagyerdei Víztorony (4032 Debrecen, Pallagi út 7.)

  • Jegyár

    800/1000 Ft

Nagy bulival zárják a hónapot a Nagyerdei Víztoronyban: három debreceni zenekar szórakoztatja a nagyközönséget február 24-én.

A merengős, atmoszférikus, néhol folkos kacsintásokat is tartalmazó avantgarde post-black-metalt játszó debreceni zenekar, a Perihelion azon kevesek egyike, amely szűkebb hazáján kívül jóval sikeresebb és többek által ismert. A jelenleg egyik legrespektáltabb debreceni formáció lemezei a francia Apathia Recordsnál jelennek meg.

A Perihelion (fotó: facebook.com)

A Perihelionhoz hasonlóan a Ghost Toast zenéje is átlépi mind a műfaji, mind a földrajzi határokat. A debreceni instrumentális poszt-prog-rock zenekar 2017-es lemeze, az Out of This World a finn Inverse kiadónál jelent meg és számos pozitív újságcikk, kritika jelent meg róla mindenfelé a világon. A zenekar viszonylag ritka koncertjeinek jellegzetes kísérője a koncepcióhoz szorosan illeszkedő háttérvetítés is.

Az este harmadik (időrendben első) zenekara a szintén debreceni, (félig) instrumentális progresszív metálban utazó MAG zenekar lesz. Második albumuk 2018-ra várható. A szakmai zsűri döntése alapján a zenekar megnyerte a PURE MUSIC tehetségkutató 2017-es kiírását.

Belépőjegyek

Elővételben: 800 Ft
Elővételes jegylink: http://campus.jegy.hu/program/perihelionghost-toastmag-88969
Helyszínen: 1000 Ft

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.