Hirdetés

Szavazz a Campus Fesztiválra, és nyerj VIP-jegyet!

2016.10.05. 14:41

Szavazz a Campus Fesztiválra, és nyerj VIP-jegyet!
(Fotó: illusztráció, Cívishír)

Már az is nagy dicsőség Debrecennek, hogy a Campust jelölték.

Hirdetés

Hirdetés

Napvilágra kerültek a UK Festival Awards 2016-os jelöltjei, a Best Overseas Festival kategóriában öt magyar fesztivál is képviselteti magát, köztük a debreceni Campus Fesztivál.

A UK Festival Awards gyakorlatilag az atyja annak a European Festival Awardsnak, melyen minden szigetes fesztivál nyert már díjat, ám a brit anyarendezvényen ez a bravúr még egyetlen hazai fesztiválnak sem sikerült - írja a cefestivals.wordpress.com.

Korábban csak a Sziget és a Reggae Camp próbálkozott, idén azonban előbbi mellett lehet már szavazni a B My Lake-re, a Balaton Soundra, a Campusra és a VOLT-ra is. Természetesen a legnagyobb esélye a Szigetnek van a győzelemre a magyarok közül, hiszen olyan, a britek által is nagy számban látogatott fesztiválokkal kell felvenni a versenyt, mint a spanyol Benicàssim, a portugál NOS Alive, a szerb Exit, a lengyel Open’er, a holland Pinkpop vagy a szintén spanyol Bilbao BBK Live.

Mégis érdemes szavazni, hiszen a voksolók között az összes győztes jövő évi fesztiválra nyerhetünk egy VIP bérletet. A győzteseket a közönségszavazásból továbbjutott legjobbakból szakmai zsűri fogja kiválasztani, a végső nyertesek nevét pedig november 28-án, a londoni díjátadón hirdetik majd ki.

Szavazni itt lehet!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.